![]() |
Dacia 1100 tuning
4 Attachment(s)
Cu siguranta ati vazut-o la cursele din Iasi.
Nu va spun nimic altceva decat ca reprezinta pasiunea unui om si a facut furori cand a ajuns la curse. |
Asa in mare, masinuta e misto rau, e rausita. Dar are cateva elemente cam trase de par, cam kitch-oase.
La mai multe dacii tunate :twisted: !!! |
e de apreciat ideea. fata de cum arata ea stok ... asta e :shock:
|
masina arata super...nu prea imi place cum vine priza aia de aer...da` merge ...insa...ce cauta stikeru cu nx ??are cumva nos?? :D
|
Arata destul de super,chiar daca s-a cam incercat un tuning de masina mai noua :P .
|
frumoasa tare masinutza .. posesorul a facut-o cu mana sa ....
insa masina este vazuta FOARTE RAR pe strazile Iasi-ului ..... |
botul era mai frumos daca ramanea mai simplu...dar tot e frumoasa !
|
Cei care au votat ca nu s-ar urca la Volan mi-ar placea sa-si puna masinutzele la o liniutza cu ea :lol: :lol: si bage 2 shoot-uri de Nos :D offtopic ..si acum pe topic masina este super eu nu am mai vazut 1100 tunate pt prima pe care o vad o consider superba
|
nu imi place deloc. cel mai bine ar fi aratat fara bodykit, s-a incercat prea mult pentru varsta/forma ei.
lasata, cu jante late si aripi umflate... rally style. ar fi aratat mult mai bine just my 2 cents... |
pentru o dacie de varsta asta arata foarte bine!...dar la partea de tuning \"se putea mai bine\"!...cred ca i-ar fi stat mai bine fara bari deloc!
|
E de laudat ca a reconditionat o masina la care putini s-ar fi gandit sa o tuneze. Fiecare cu ce are. Nu a muncit in zadar, se putea si mai bine da nu e tocmai rea. Bafta in continuare
|
Re: Dacia 1100 tuning
Ce tembeli! :) nota 10 pt curaj!
|
arata foarte bine pt "varsta" ei. :)
da' ce performante are?chiar are nos?oricum:felicitari proprietarului... |
Acest om a castigat admiratia mea! 99% din oamenii care vor sa tuneze o masina fie o aleg pe cea care tocmai si-au cumparat-o din showroom fie ceva mai scumpa si mai puternica, nicidecum o Dacie 1100 care cred ca e mai batrana decat mine si decat multi de pe acest forum! Inca odata felicitarile mele!
|
tare...f. tare.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning