Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Observatie comportament (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/90248-observatie-comportament.html)

tng 11-09-08 13:50

Observatie comportament

De ceva vreme incoace, sectiunea locala ploiesti a luat-o pe aratura rau... Si asta din cauza moderatorilor (eu si shantzu, insa cum eu nu am mai avut asa timp sa ma ocup, l-am lasat mai mult pe shantzu) ..... :| si a voastra ca useri ai comunitatii

Foarte multe discutii offtopic, foarte multe vorbe aruncate la misto, se vorbeste numa in circ si panarama, cat de mult poate sa bea comunitatea, ce bea, unde bea, ca s-a facut muci ala .... si etc

Lucrurile astea se pot vorbi si pe mess/tel/pm .. Nu trebuie sa vada toti.

Cititi topicul asta numa si va da-ti seama.... si inca am mai sters din posturi ca erau totaaal aiurea

Ceea ce trebuia sa fie o comunitate de pasionati auto, tind sa cred ca acum s-a transformat in altceva :| (nu as vrea sa spun ce, poate cineva s-ar simti jignit)

Astept parerile voastre, sa vedem cum putem face sa ne fie mai bine.

Multumesc
TNG

shantzu 11-09-08 14:02

Re: Observatie comportament

Tng-u are dreptate.Eu am lasat de la mine de multe ori.Am zis ca suntem toti aici si e bine sa discutam asa mai deschis chiar daca e putin off-topic,dar cu timpul vad ca problema s-a accentuat si toata lumea face ce vrea pe aici.
Daca tng-u s-a sesizat , o sa incep sa imi iau in serios functia de moderator.
Sunt sigur ca multora nu o sa le convina faptul ca o sa le dispara din ce in ce mai multe posturi (de infractiuni nu mai zic).

tng 11-09-08 14:30

Quote:

Originally Posted by shantzu
;1746423
Daca tng-u s-a sesizat , o sa incep sa imi iau in serios functia de moderator.

merci colegu` .. dar nu doar in culoare da? :lol:

shantzu 11-09-08 14:31

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1746485)
merci colegu` .. dar nu doar in culoare da? :lol:

vezi ca esti off-topic :lol:

Bengy_BLS 11-09-08 14:57

imi cer scuze pentru limbajul pe care l-am folosit . Imi cer scuze moderatorilor si membrilor comunitatii . In caz ca cineva considera ca am folosit un mod de comunicare mai vulgar .

Pugralph 11-09-08 16:49

Si eu imi cer scuze dar daca zic si eu ceva, trbuie toti sa vina cu mistou, de ex topicu cu ce masinai mai alearga prin PH!

alex2see 11-09-08 21:03

nu stiu care e problema daca se face cumva vr o aluzie la ce am zis eu gresiti eu l am intrebat serios pe om pentru ca e destul de anonim si chiar vreau s ail cunosc mai bine

Skma 12-09-08 17:39

Io zic doar ca nu am nici un stress ! SI daca vorbim de bautura ce are?!
Si nu mai vb tu TNG-ule de comunitate de rahat pe varza ca nu te-a mai vazut lumea cu anii racere inascut! Asa ca mai lasane frate cu ordinea asta ca asa zisa comunitate e in strada daca vrei sa o vezi seara de seara!

T@zMania 12-09-08 18:50

pe mine sincer ma enerveaza rau shantzu!!!si nu glumesc....nu ca persoana ci ca moderator....
ma gandeam ca un moderator ar trebui sa fie impartzial si el de cele mai multe ori nu e!!!
inca odata ma repet,ca persoana e super dar ca moderator lasa de dorit.
si in plus fatza de asta comenturile li sunt fff ''acide'' la adresa unor persoane,si asta fara un motiv intemeiat,ci doar ca e moderator.
daca nu isi revizuieste comportamentul eu zic ca nu merita sa ramana moderator in continuare.
ce *** de topic e ala cu echipa gogutxilor,cu bauturi cu rahaturi,e un forum auto nu de alcoolici
parerea mea,daca vretzi sa tzinetzi cont de ea bine,daca nu putetzi sa facetzi ceva pe ea

shantzu 12-09-08 19:07

Pe langa mine si tng-u mai sunt cativa moderatori care urmaresc sectiunea Ploiesti.
Poate am gresit eu ca am lasat de la mine sa se vb de bautaura pe acel topic , dar restul de moderatori dc nu au facut nimic ? pentru ca nu e nimic iesit din comun.

Daca e forum auto nu trebuie sa se discute doar de masini si tuning.Pe forum exista si o sectiune destul de mare care nu are nici cea mai mica legatura cu masinile.

tng 12-09-08 19:21

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1749247)
Io zic doar ca nu am nici un stress ! SI daca vorbim de bautura ce are?!
Si nu mai vb tu TNG-ule de comunitate de rahat pe varza ca nu te-a mai vazut lumea cu anii racere inascut! Asa ca mai lasane frate cu ordinea asta ca asa zisa comunitate e in strada daca vrei sa o vezi seara de seara!

Ce legatura are ce zici tu cu ceea ce discutam noi aici ?

Nu inteleg de ce ma ataci ? Care e faza cu racer innascut?
Ce treaba ai tu cu mine si ce daca nu vin? Poate nu vreau, te-ai gandit?

Ce comunitate zici ca e seara de seara in strada? Aia nu e comunitate, nu a fost si nici nu va fi vreodata ! (o comunitate nu este reprezentata de 1-2-3 membrii)

Taz
Vad ca tu ai inteles in linii mari ideea discutiei.
Merci frumos ;)

roby wws 12-09-08 19:35

in primul rand imi cer scuze daca am adus ofense cuiva prin postarea pe acest forum

in al doilea rand nu stiu de ce se face mare tam-tam in legatura cu postul meu.eu pur si simplu nu am vrut decat sa intru in comunitate(pana la urma doar despre asta e vorba cu tuningul nu,pasiunea comuna si anume masinile)

apropo alti au facut caterinca nu eu.pot considera ca unii m-au cam luat la misto si asta nu e cam de bine intr-o comunitate.bine e adevarul e ca unii mai exagereaza dar nu cred ca a fost cazul meu.

inca o data imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit lezati de cele spuse de mine si daca e o problema asa mare postul meu cu masinile di ph cer sa se inchida pt ca nu-i nici o problema

tng 12-09-08 19:42

nu e ma nici o problema, stai linistit

roby wws 12-09-08 19:54

mersi pt intelegere
Quote:

Originally Posted by tng (Post 1749494)
(o comunitate nu este reprezentata de 1-2-3 membrii)

si cred ca ai dreptate la ce ai zis

T@zMania 12-09-08 21:04

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1749459)
Pe langa mine si tng-u mai sunt cativa moderatori care urmaresc sectiunea Ploiesti.
Poate am gresit eu ca am lasat de la mine sa se vb de bautaura pe acel topic , dar restul de moderatori dc nu au facut nimic ? pentru ca nu e nimic iesit din comun.

Daca e forum auto nu trebuie sa se discute doar de masini si tuning.Pe forum exista si o sectiune destul de mare care nu are nici cea mai mica legatura cu masinile.

nu e vb doar de chestia asta.....esti moderator acum,poartate ca atare....la asta se rezuma tot si esti baiat destept,cred ca stii unde bat...
multa bafta.
in momentul in care in dreptul tau sta scris moderator,cred ca ar trebui sa te mai ponderezi putzin cu anumite chestii....

All times are GMT +2. The time now is 22:54.

- Copyright 2026 4Tuning