![]() |
Audi R8 Supercharged by MTM
6 Attachment(s)
Tunerul german MTM a dezvaluit astazi cateva detalii despre ultima creatie a sa: MTM AUDI R8 R SUPERCHARGED. Motorul V8 de 4.2 litri a primit un sistem de supraalimentare si dezvolta acum 560 cai putere la 7750 rpm si 580 Nm la 5500 rpm. Ca rezultat, MTM R8 accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde, de la 0 la 200 km/h in 12.5 secunde si atinge o viteza maxima de 315 km/h. Tunerul german a mai dotat modelul celor de la Audi cu un sistem performant de franare si jante pe 20 inci MTM Bimoto incaltate cu pneuri Michelin Sport Cups.
|
Re: Audi R8 Supercharged by MTM
Arata bine dar nu impresioneaza la performante.
|
MTM intotdeauna a creat modele superbe si foarte puternice..... superb R8
|
accelereaza destul de repede, dar vitezxa maxima nu e impresionanta.
|
Da e adevarat.... accelereaza destul de repede dar sa fim seriosi daca nici 315 km/h nu e o viteza impresionanta atunci sa ramanem la loganul nostru..... spre expemplu rs6 sedan are o viteza maxima de 280 km/.....
|
da dar rs6 este o masina de familie pe cand r8 face parte din catergotria supermasinilor
|
Stiu asta ca r8 este o supercar dar ..... am vrut sa ii dau un exemplu colegului de mai sus ca 315 km/h chiar este o viteza impresionanta....
|
jantele sunt superbe
|
prea marfa jentile....cum puteti sa spuneti ca 300+ nu e o viteza impresionanta....:|
|
r8 ramane r8 (deci e bestial)
|
e puternic si asa, da sa-l mai gadili un pic;)
|
prea frumos e ... si fuge km grav...eu zic ca acc prea bine...k viperu ,ala are park 3.8..dar oricum...si peste 300 e ceva..R(respect)8 si MTM
|
las k imi cumpar si eu una:))))))=)))
|
impresionant !
|
audi power:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning