Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Si intamplari mai nefericite...in ale ilegalelor! (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/9013-intamplari-nefericite-ilegalelor.html)

korkodusha_acra 20-10-05 13:45

Si intamplari mai nefericite...in ale ilegalelor!

Citeam despre cursa aia din Craiova (a lui ZoliaT)... si sper ca nici unul dintre cei care au participat nu s-a ales cu vreo amenda sau, mai rau, cu vreun dosar.
Povestea mea e mai complicata...
Nu am carnet inca, dar sunt la fel de maniaca cu masinile ca si sotul meu, care participa la astfel de curse... la inceput fara stirea mea, apoi... impreuna cu mine.
Toate bune si frumoase... pana cand, intr-o seara, la o cursa undeva in Bucuresti, intr-un loc prost ales, nu a putut pleca cu masina (de teama sa nu ii sparga spoilerul pe un drum de tara) si a lasat-o in camp.
A doua zi... citatie la Udriste! Ne-au innapoiat cu greu masina (fara cateva piese, care, probabil, le trebuiau si lor!) pe care o ridicasera intre timp si, dupa ore intregi de audieri, i s-a suspendat carnetul si este sub cercetare penala.
Acum... asteptam tel de la ei, asta e tot ce ni s-a spus. Nu au dovezi probabil, insa situatia este destul de neplacuta, nu credeti?

bogdan 20-10-05 14:22

este destul de nasoala dar nu aveau nici un drept sa ridice masina,pentru ce motiv au luat-o era parcata neregulamentar?!
nu e dracu chiar atat de negru pe cat pare iar ei fac de cele mai multe ori abuzuri pentru ca pot si nimeni nu actioneaza inpotriva lor de frica,de ce nu ati facut o plangere sau daca nu merge vb undeva la o televiziune ei pot face un reportaj dragut,mai ales ca din masina au disparut unele lucruri,ati lasat masina descuiata?

korkodusha_acra 20-10-05 14:44

Off, e destul de complicat.
Vezi tu, masina era fara numere. Asta a fost greseala! Le-a scos, crezand ca nu o vor gasi, dar au patrulat zona aia pana dimineata. Probabil au crezut ca e furata... si asta e de inteles. De-asta au si ridicat-o.
Cat despre ce lipseste din ea si pt faptul ca nu au nici o dovada si cu toate astea i-au suspendat carnetul si au oprit si talonul... ar merita un reportaj pe un post TV. Chiar avem cunostinte si s-ar rezolva asta, insa mi-e teama ca ne punem cu cine nu trebuie...

SpeedeR 20-10-05 14:54

trebuia sa le ziceti k chiar a fost furata in seara aia :D

akum nush... cu ce drept au suspendat permis/talon?! nu au dovezi pt asta.... k a participat la curse sau k sa stricat akolo ...de unde stiu ei varianta corecta...
abuzeaza kam mult e functia lor de politai prosti si merita un reportaj la tv ;) se sesizeaza unii mai mari dp akolo...

bafta ;)

korkodusha_acra 20-10-05 15:15

:) M-am gandit sa le zic asa, dar cu parintii mei curiosi care mi se uitau peste umar, m-am cam pierdut in fata gaborului de la usa...
Stii cum e cand te simti cu musca pe caciula. Plus ca fusesera acolo multi pe care i-a oprit garda si i-a amendat si nu stiam ce declarasera ei, in concluzie ce dovezi aveau.
Eu sunt cam emotiva si nu fac fata ok la faze din astea, mai am si probleme cu inima... care nu se potrivesc, ce-i drept, cu adrenalina data de pasiuni din astea extreme. Si, am uitat sa zic, am fost implicata direct nu pt ca as fi fost acolo, ci pt ca masina e pe numele meu.
Merci oricum, sper sa se rezolve... curand... ca m-am saturat sa merg pe jos!

flipper 22-10-05 02:39

Atunci cand privesti lucrurile din afara, este foarte usor sa tragem concluzii de genul ca eu faceam si dregeam si multe alte cele. Dar puneti-va in locul celor care au patit-o si apoi sa va vad, atunci ce mai ziceti???

EvLSant0S 22-10-05 05:04

Puteatzi sa .... faceti alte chestii .. nu sa lasatzi masina fara numere in camp ... si nu se mai ajungea la asa ceva ;)
Multe variante aveati ... atzi ales-o pe cea mai ..... : /
in fine ..
bafta ...

flipper 22-10-05 09:31

Poate ai dreptate, dar atunci, pe moment, te gandesti doar cum sa scapi... nu si la urmari. Se mai intampla... Voi ar trebui sa stiti lucrul asta, sunteti mai vechi. Salutari.

korkodusha_acra 22-10-05 10:01

Da, stiu ca asa e, EvLSant0S, puteam sa facem orice altceva numai asta nu. Dar, cum a spus si Flipper, intr-o situatie ca asta (cand este o singura iesire... unde te asteapta 5 echipaje de politie!), nu prea mai esti logic.
E ca si cum ai huidui un fotbalist ca a ratat un gol. Cine poate sti ce ai fi facut in locul lui... din fata TV-ului e simplu sa dai cu presupusul, e detasarea care te face sigur pe tine!
Orice greseala se plateste... si ce se intampla acum nu e o exceptie de la regula!
Merci mult oricum! Sfaturile sunt binevenite oricand.

EvLSant0S 22-10-05 12:36

Da ...
Eu consider ca atata timp cat .... te ... bagi ... in chestia asta ... trebuie sa te gandesti bine si la ... varianta in care apar si niste ...
si la variantele care le ai atunci de scapare , nu ?
si atunci automat nu o sa te mai panichezi in halul ala ..
in fine , cert e ca nu tre sa te panichezi deloc , cu toate ca ai de ce , te panichezi nu faci decat sa ...
Stiu ca-s mic , am 16 ani , si etc, dar .. am fost la .. destule .. si .. cand era vba de mine .. recunosc, prima reactie care o ai .. cand auzi ... cuvantul magic e s-o iei la fuga , conteaza cand te opresti ... si incepi sa gandesti .. poate o faci dupa 5 metrii , poate dupa 5 kilometrii ... : /
Imi pare sincer rau ptr ce atzi patit ...
Mai cu grija data viitoare :P

SpeedeR 22-10-05 13:37

oricum nu au c sa faca... nu au probe, fara de care nu exista un caz deci nu pot sa condamne pe nimeni...
akum tre doar sa fiti tari in gura cu ei, sa nu va lasati intimidiati si dk tot continua fara sa aibe ceva solid , sa ii reclamati pt abuz, televiziune dk tot aveti cum etc... ;)

multa bafta

korkodusha_acra 22-10-05 16:10

:) Merci!
Eu ti-am dat dreptate de la inceput si, privind in urma, sunt convinsa ca acum as proceda cu totul altfel! E una dintre situatiile alea cand trebuie sa te lovesti cu capul de sus ca sa te apleci data viitoare.
Nimeni nu s-a panicat rau... Eu nici nu eram in aceeasi masina cu sotul meu. Am fost anuntati (cam tarziu, ce-i drept!) ca vine politia si ne-am imprastiat pe unde se putea. V-am spus ca era un loc destul de ciudat si prost ales pt astfel de... ocupatii. Si am petrecut ce mai ramasese din noapte intr-un soi de parcare... pana s-au mai linistit lucrurile. N-ar fi fost nici o problema daca nu scotea nr. de pe ea... zic eu!
In fine, acum faptul e consumat!
Daca nu se rezolva nicicum situatia asta, poate o sa vedem cu totii un reportaj despre cum ia politia romana si benzina din masina omului... :)
Va multumesc la toti pt intelegere si sfaturi!

George_P. 22-10-05 16:20

ce spui tu mah ingrozeste
atat de jegosi sunt gaborii nostrii?? :shock:
ce m****i sa mor yo
cum ma sa faca asa ceva?
ar trebuii da-ti in judecata
sa se invete minte odata
:evil:

korkodusha_acra 22-10-05 16:29

Ai sa razi cate pot face... vb celor de aici: pt ca nimeni nu vine cu o replica la abuzurile astea.
Cum ziceam... te simti vinovat si zici \"Hai sa nu incep un scandal pt atata lucru... cativa litri de benzina in plus sau in minus... Macar sa ies din asta si gata!\" Dar cand vezi ca bateria din portbagaj nu mai e, trusa de scule de asemenea... si filtrul de aer montat pe masina lipseste... iti cam trec prin minte ganduri negre la adresa lor...
Numai bine!

flipper 22-10-05 17:46

Santos una este sa participi si alta este sa stai pe margine. Atunci cand participi la astfel de lucruri treb sa mai ai grija ca sa scape si altii, nu numai tu. Cel putin asa sunt eu ma intereseaza si de soarta celorlalti, asta este sunt mai tantalau. Cat despre fata asta acra, imi pare rau pt ce a patit, mai ales ca are probleme cu inima. Ce ciudat........probleme cu inima si totusi adrenalina. Ciudata combinatie. Asta este, timpul nu mai poate fi dat innapoi, dar oricum cu siguranta problemele vor disparea, mai ales ca gaborii aia dobitoci nu au nici o proba impotriva lor. Multa bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2024 4Tuning