Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Carlsson modifica Smart Fortwo (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/90110-carlsson-modifica-smart-fortwo.html)

boy_wonder 10-09-08 15:37

Carlsson modifica Smart Fortwo

9 Attachment(s)
Dupa Brabus sau Lorinser, Carlsson este urmatorul tuner important Mercedes care modifica a doua generatie a modelului Smart Fortwo. Kit-ul aerodinamic oferit de Carlsson consta intr-un nou spoiler fata cu grila cromata si proiectoare incluse, spoiler spate cu difuzor si tobe de esapament (doar pentru motorizarile pe benzina). Tunerul german mai ofera o noua suspensie, jante pe 16 sau 17 inci si accesorii pentru interior.

norbi_bidi 10-09-08 17:37

Re: Carlsson modifica Smart Fortwo

frumos :X
-o sa ii iau una la nevasta (cand o sa am una) :D

UNLORD 10-09-08 19:08

E haios dar nu m-as vedea la volan.

allexutzzu 11-09-08 13:37

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1744794)
E haios dar nu m-as vedea la volan.

de acord cu tine...

twk4fun 12-09-08 02:00

o sa dea bine pt pitipoancele de la bambu :))

-TBi- 12-09-08 12:55

cum sunt eu. o persoana de 2m :| . masina asta nu,
dar pentru o femeie , sau ptr. 2 tineri casatoriti ( mai mici :)) ) e excelenta ,
revenind la subiect e "nice"

manu 16-09-08 20:31

personal..va recomand sa evitati aceasta masina..am vazut un accident cu buburuza asta de mi-a intors stomacu pe dos ..in caz de accident frontal nu ai nici o sansa

getedoi 17-09-08 13:16

nici nu se compara cu smart-ul ala cu motor de hayabusa :lol:

Ovi407 16-10-08 20:47

Quote:

Originally Posted by manu (Post 1757872)
personal..va recomand sa evitati aceasta masina..am vazut un accident cu buburuza asta de mi-a intors stomacu pe dos ..in caz de accident frontal nu ai nici o sansa

da search pe google smart crash test

manu 16-10-08 21:57

Quote:

Originally Posted by Ovi407 (Post 1812544)
da search pe google smart crash test

crede-ma ca nici un crash test nu se compara cu o coliziune reala .. e adevarat .. ce am vazut eu e referitor la un smart care a avut coliziune frontala cu un tir...macar la alte masini se mai disperseaza forta de impact prin distrugere..in schimb la un smart e prea brutal ..si dimensiunea conteaza:rolleyes2

getedoi 17-10-08 10:40

no offense, dar oricum, daca lovesti un tir cu orice mai mic decat un tir, iasa urat.

central 17-10-08 11:01

total adevarat.... on: draguta buburuza

molady11 17-10-08 11:19

Smarturile sant facute pt Orase aglomerate sau inghesuite styl Ytalia si consum exagerat de mic ,nu pt coloziune cu Tiruri :)

Ovi407 17-10-08 21:41

dupa o coliziune frontala cu un parapet din beton la crash test inca se deschide usa :) are cadru (care de obicei e gri) din otel sau ce stiu eu ce din ce o fi dar ramane compacta. sar toate plasticele, se rastoarna fiind usoara dar ramane cadrul ala intreg. obligatoriu folosirea centurii de sigurant altfel caput.
adevarul e ca masinile mici sunt foarte apreciate dincolo si in curand asa va fi si la noi

All times are GMT +2. The time now is 08:18.

- Copyright 2026 4Tuning