![]() |
Carlsson modifica Smart Fortwo
9 Attachment(s)
Dupa Brabus sau Lorinser, Carlsson este urmatorul tuner important Mercedes care modifica a doua generatie a modelului Smart Fortwo. Kit-ul aerodinamic oferit de Carlsson consta intr-un nou spoiler fata cu grila cromata si proiectoare incluse, spoiler spate cu difuzor si tobe de esapament (doar pentru motorizarile pe benzina). Tunerul german mai ofera o noua suspensie, jante pe 16 sau 17 inci si accesorii pentru interior.
|
Re: Carlsson modifica Smart Fortwo
frumos :X
-o sa ii iau una la nevasta (cand o sa am una) :D |
E haios dar nu m-as vedea la volan.
|
Quote:
|
o sa dea bine pt pitipoancele de la bambu :))
|
cum sunt eu. o persoana de 2m :| . masina asta nu,
dar pentru o femeie , sau ptr. 2 tineri casatoriti ( mai mici :)) ) e excelenta , revenind la subiect e "nice" |
personal..va recomand sa evitati aceasta masina..am vazut un accident cu buburuza asta de mi-a intors stomacu pe dos ..in caz de accident frontal nu ai nici o sansa
|
nici nu se compara cu smart-ul ala cu motor de hayabusa :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
no offense, dar oricum, daca lovesti un tir cu orice mai mic decat un tir, iasa urat.
|
total adevarat.... on: draguta buburuza
|
Smarturile sant facute pt Orase aglomerate sau inghesuite styl Ytalia si consum exagerat de mic ,nu pt coloziune cu Tiruri :)
|
dupa o coliziune frontala cu un parapet din beton la crash test inca se deschide usa :) are cadru (care de obicei e gri) din otel sau ce stiu eu ce din ce o fi dar ramane compacta. sar toate plasticele, se rastoarna fiind usoara dar ramane cadrul ala intreg. obligatoriu folosirea centurii de sigurant altfel caput.
adevarul e ca masinile mici sunt foarte apreciate dincolo si in curand asa va fi si la noi |
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning