![]() |
Ce masini tunate mai alerga akum prin Prahova/Ploiesti
sunt si eu curios care mai sunt masinile care mai alerga prin jud prahova/adik ploiesti/adik dn1,ca a trecut vara si mai toti si-au schimbat masinile.
am vazut de curand in ploiesti un mitsu evo 9 care mi-a fluierat in lateral;un pontiac alb daca nu ma insel care se rotea de mama focului prin ce intersectie prindea;un seria 7 cu care m-am dat de curand care mi-a rupt frana in 5,ce sa mai lumea evolueaza. de aia eram interesat ce mai e de vazut in domeniul racing pe la noi la prahoveni p.s:fara comentari inutile de genu "am vazut,am auzit"vreau si niste poze sa se sustina |
Re: Ce masini tunate mai alerga akum prin Prahova/Ploiesti
Vectra LET ~ 400 de cai
Mitzu Evo 10 cam astea ar fii din grupu nostru cele mai tari prin oras ar fii noul M3 cabrio , 2 R8-uri si mai sunt o groaza :lol: |
porche carrera 4s vreo 2 am vazut prin orash ..., un mertz C`klasse park de IF frumos facut...Cayenne GTs vreo 2... :) ....
altceva?? |
In Campina a aparut ..........E 63 AMG........G...nush ce motor tot AMG......si un ML ....PARCA 63 tot AMG....
|
Cl 65 AMG
un logan alb cu radar - CWJ ( ceva de genu) |
crede-ti ca aceste masini dau satisfactie mertz cl xx amg sau cayenne sau masini 2008 care n-au nici o treaba cu "alergatu"(bine nu zic ca nu sunt frumoase sau ca nu intorc capete cand trec)dar nu-mi dau mie unu satisfactia aia ca un seria 6 din 80 cu 192cai stock care te face sa te invarti pe langa ea pana te oftici ca nu o poti face macar o tura si pleci suparat.
eu zic de masini ca o calibra sfi lasata care itit da senzatia ca dai cu fundu de asfalt sau un gsi pur sange care are sunetul ala de-l recunosti de la o posta,de un golf unu supraalimentat care da senzatia ca isi ia zboru si lista poate continua asa ca nu mai imi vb de masinile pustilor de bani gata ca sunt satul de asa ceva p.s:ce voi n-ati dat de pustani din astia care te fac sa-ti zmulgi paru cand ii vezi ce tolomaci sunt ca nu stiu nici ce-i ala intercooler si se cred first class tunner |
Quote:
Maisnile din Campina nu sunt ale unor copii........E e al unei gagici ......si celelalte 2 al unei famili tata si fiu vro 30 fiu vro 50 tatal.........Si a a aparut o calibra lasata rau de tot... |
ceva poze cu vectra aia de 400 de cai.in special motoru
sunt curios ce model de vectra ( nu de alta dar de curand mi-am achizitionat si eu una model b din 98) |
Quote:
|
Eu am C20NEmuritor veritabil!:lol:
|
cred ca militia stie cel mai bine ce masini alearga pe la noi;)
model/nr de inmatriculare/culoare............ |
bine spus jakal
cunoscatori stiu cel mai bine |
la ploiesti e un circ total !
se rade si se face mishto ca la noi acasa. Circu s-a mutat la rond :lol: jaka-il mai las putin si il inchid |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2025 4Tuning