![]() |
Fiat 500 Tender Two by Castagna
14 Attachment(s)
Carosierul milanez Castagna a creat un studiu de design care are la baza modelul Fiat 500 si care reaminteste de vechiul Fiat 500 Jolly construit de Ghia. Pentru a realiza Tender Two, designerii de la Castagna au indepartat portierele, scaunele din spate, usa portbagajului si acoperisul de pe modelul de serie iar ca sa pastreze rigiditatea masinii, au intarit pragurile laterale ale lui Fiat 500.
Cea mai vizibila modificare pe care au facut-o cei de la Castagna este cu siguranta adaugarea unui acoperis textil detasabil, completat de lemnul care acopera spatiul de incarcare si partea superioara a pragurilor, in timp ce la interior gasim o noua tapiterie. Mai mult de atat, Fiat 500 Tender Two a fost echipat cu un sistem de propulsie electric care ajuta modelul sa atinga o viteza maxima de 130 km/h si sa aiba o autonomie de 140 km. |
Re: Fiat 500 Tender Two by Castagna
"IRIIII, IRII....vreau si eu doua... una roz cu floricele pe capota cu care sa merg la shopping cu F.T.L. si una rosie sa iau fatza proastelor de pe faleza de la Mamaiaaaa". cam asta va fii clientela acestei masinutze, de altfel foarte reusita ca idee. sper sa nu prind vreo aversiune fatza de ea cand va fii condusa de o "DIVA" de pe la noi.
|
prietenu' cu ochelari s-a ratacit?
|
Masina ca masina... Dar ce femei :D
Tare jucaria. |
vai de mine ce .................... misto''buna''
|
" zo0op3r tare.. pisi .. daka nu''mi iei shy mhy3 una inseamna k nhu ma mai ub3sthy ;):lol:"
|
perfect pentru o femeie (fata)
|
era o fata pe A1 cu o d-asta si mergea numai cu 190...am mers jumate de autostrada langa ea...apoi am lasat-o ca nu mai aveam motorina :-) oricum, tare masinuta, dar mai ales gagica!
|
nu-mi plac impletiturile alea din spate.... da impresia ca l-au facut pe camp
|
just 4 girls
|
Astea chiar au scaune si in spate? :)
E buna masina oricum ,daca ramai fara benzina opreste careva cu un break ,face loc in portbagaj si o baga si pe asta mica lol |
Fetele intra in dotarea standard?:D
|
Masina de fetite care asteapta sa fie agatate pe magheru.......
|
masina asta e buna in loc de atv la mare ... si pentru fetite :D tot la mare
|
faina da a ARO Spartana...poate sunt prea patriot,dar in fine mmasina ii super
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning