![]() |
Golf III din '95 2000 euro discutabil !!!
9 Attachment(s)
DE VANZARE !!!
VW GOLF III Norma poluare : EURO 2 AN FABRICATIE : 1995 CAPACITATE CILINDRICA : 1398 CMC Consum fff mic ( 4,5 % in afara si 7 % in oras ) Jante magneziu 4 x cauciucuri noi Discuri frana ,saboti frana , placute frana toate noi Geamuri negre spate Oglinzi sport Taxa poluare 261 euro !!! Adusa de curand din Germania !!! pret : 2300 EURO discutabil !!! relatii la 0751971520 sau desigur pe forum |
Re: Golf III din '95
pret nou !!!!
2200 EURO !!! discutabil !!! |
Hmmm sa inteleg ca nu vrea nimeni un Golf 3 ???
Starea masinii este f buna ,nu este lovit chituit si asa mai departe interiorul masinii arata f bine,scaunele sunt in stare fff buna ,nu sunt rupte sau uzate cauciucurile noi discurile noi ,placutele noi ,saboti spate noi Se accepta orice test !!! |
Quote:
Ba da.Vrem golf3.Dar nu hamsterul de 1.4 |
este f bun "hamsterul" de 1.4 - merge ok , taxe mici , consum rezonabil , f bun de oras. considera un up
|
Quote:
masina se adreseaza doamnelor pentru ca se manevreaza usor ,incepatorilor pentru ca piesele costa putin( de ex o aripa costa mult mai putin la golf decat la o alta masina ) si oricarei persoane care doreste sa deplaseze ieftin si repede si sa gaseasca si un loc de parcare iti aduc vr6 daca vrei , dar problema se pune altfel ... Il cumparati ? ca toata lumea vrea masini tari dar din cate vad eu pe forum nu se vinde nici una aici |
Quote:
si bafta la vanzare !!! |
PRET NOU : 2000 EURO !!!
|
Astept oferte !!!
Se accepta orice proba la masina !!! ( chiar si testul cu pisik ) :)) lasand gluma la o parte oferiti un pret si daca imi convine va faceti proprietar ul unui golf in stare f buna ! |
daca lai lasa la 1700 il iau eu dar problema e ca stau in curtea de arges deci prea departe nush cum am face
|
daca te intereseaza vb la telefon si gasim noi o solutie !!
|
pai daca te intereseaza pe tine 1700 :) dar tot nu stiu cum am putea face
|
poi te sui intr-un microbuz sau orice ce alt mijloc de transport si vii pana la bacau
nu te costa mai mult de 30 lei pana la bacau si dupa aia pleci cu masina |
da sus sus sus
cu o masina f ieftina |
2000 discutabil
sau variante ... (pana in bani astia ) merge si cu telefoane ceasuri laptopuri ... etc |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning