![]() |
Vopsire jante negre
imi puteti recomanda si mie un loc unde pot sa ma duc sa mi vopsesc si eu jantele negre? si daca stiti ceva si de preturi
|
Re: Vopsire jante negre
Nimeni nu stie??
|
eu le-am fct singur
|
Motherfuckers. Am gasit azi in sfarsit la land rover unde vopsesc doar ma costa 20 de milioane :|
|
le vopsesti singur foarte usor.dupa ce se usuca le dai si cu lac si aia e tot.
|
cel mai bine le vopsesti singur sau daca esti bin buc te duc eu la un baiat si ti le face marfa rau si nu ia mult
dar cel mai bine ti le faci singur le matuiesti inainte bine si poti sa le faci si cu spray-ul ps:ce faci cu mana ta e cel mai bun lucru |
2 Attachment(s)
Eu am jante in 5 spite negru polish iar pe spite am cate 2 dungi cromate pe care vreau sa le acopar in acelasi negru polish fara diferente de nuante... Cine ma poate ajuta, concret. Eventual si un pret estimativ cu/fara materiale. Jantele sunt pe 17. Merci anticipat!
Din Attachment 717209 in Attachment 717210 |
vreau si eu sa vopsesc niste jante pe 15,momentan is gri,dar vreau sa le fac negre,cu marginea alba...stie cineva cam cat m-ar costa ??
|
Eu le-am vopsit electrostatic la o firma din Sf. Gheorghe. Sunt ok, am iesit la 2 mil (fara lac). Ale mele sunt pe 15. La cele mai mari e un pic mai mult, dar se merita dupa cum arata, pt ca inca nu sunt montate (am gumele de vara pe ele).
|
Si pe mine ma bate gandu de mult sa vopsesc gentiile negre, dar eu am pe 14 :(, si oricum sunt mici si ma tem k dak le vopsesc o sa para si mai mici......
|
vopsesc jante;)
super pretzuri..... 0723881377 |
Merci frumos T@Z,dar m-am razgandit...le las asa :|
|
eu le-am facut singur.. cu spray si putina grija, iti iese.
|
Quote:
|
Intradevar mistretu zice bine sa stiti ca sprayurile dau bine
am vazut la un service in IASI cum se vopsesc se pune bande lata pe marginea de cuciuc inainte de a curata bine cu peria de sirma sau spalat un pic de grud de orice tip apoi vopsea unii mai dau si cu lac dupa vopsire si le baga un pic la cuptor preturi la mica intelegere la oricare vopsitotie auto cara are cuptor va-m salutat cit mai putie pene si genti strimbe sau crapate |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning