![]() |
CONCURSUL VECHI in forma noua
1 Attachment(s)
Concursul de tunig virtual lansat de mine, va continua aici cu reguli stabilite clar, asa cum corect ati cerut:
10 zile, 2d, si o singura masina pt toata lumea... ati avut dreptate, asa era corect. cine face 3d participa doar demonstrativ, si poate castiga un bonus suplimentar premiu de 4 milioane, impartit in 3+1 pentru locul 1 si 2 lucrati in rezolutie de 1024/728, castigatorii vor preda pe pm lucrarile la 1024 si posta la 800/600 pe forum mai avem si ceva surprize... BAFTA |
1 Attachment(s)
pentru o participare mai putin restrictiva am hotarat ca se poate ca lucrarile sa fie realizate la 1024/768 si prezentate pe forum la 800/600
va atasez poza la rezolutia de 1024/768 va intereseaza si fotografii din lateral, spate, etc ? |
avem aproape 1000 de poze cu iulia
o sa dam cateva din ele celor care participa, poze EXCLUSIVE numai pentru participanti |
iulia?
aici vezi date: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=11935&start=0 premiul? 3 mil locul 1 1 mil locul 2 x la alegerea mea plus pentru 3d, sau originalitate, sau ce vreau, nelimitat termen clar alte intrebari? |
incepeti lucrul, o sa va dau...
|
Am vb cu Gratzian .. Timp de lucru pentru lucrare este de 10 zile incepand de azi 19 oct
Timp este destul ... lucrati cu atentie :P :D Numa` bine |
puteti sa-mi trimiteti pe pm...
n-o sa va dau de gol.... :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu uita sa iti semnezi capodopera modificarile lateral si spate sunt optionale si se vor da poze de baza pentru doritori dupa incheierea concursului |
Re: Tuning Logan
Quote:
|
Re:
Quote:
|
e vreo problema daca o fac din creion si o scanez apoi?:) Nu de alta ..dar nu o sa iasa niciodata o linie pe calculator ca una din creion.
|
nu-i nici o problema, au fost mai multe cereri de participare cu desen de mana, sunt primite si fomam o noua grupa cu premiu separat de cel mentionat mai sus
|
pune'le aici :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=273564#273564
|
1 Attachment(s)
hai sa sparg eu gheata. sper sa va plak :lol: sunt incepator- ma voi perfectiona :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning