![]() |
Laguna II
3 Attachment(s)
Motor 1.9 dci 6 trepte tempomat esp afu 8 air-baguri ....
Urmeaza chip intercooler turbina marita ...etc |
Re: Laguna II
Laguna II chiar e o masina reusita pe de-o parte.. au anumite hibe la fiabilitate... dar per total isi merita banii... dragute stopurile si jantele arata bine.. spor la treaba!!
|
Mersi .la fel spor la treaba tuturor..
|
Stopurile sunt OK. Poate un pic fumurii ar arata mai bine.
|
de unde ai luat stopurile alea??? cat au costat??? eu am cautata si nu am gasit nimik,,,asta is chiar misto!!!
|
ai facut ceva modificare la motor? :D
|
10 Attachment(s)
:shock:
|
3 Attachment(s)
:shock:
|
1 Attachment(s)
Laguna II
|
cred ca trebuia sa iti faci singur un thread...arata prea bine masina...vad ca e benzina...ce motor are?
:-) |
20 16V
|
Quote:
vezi ca ti-am dat un pm...bafta |
Frumos VSA-ul ... il admiram acum 3 ani pe la o intrunire 4 Tuning de la stadion. De atunci am trecut de la Laguna 2 1.8 16v la Laguna 3 GT 2.0T :P. S-au schimbat multe de atunci ... acum stau in Franta si vin destul de rar. Apropos te invit saptamana viitoare la o intalnire Reno joi in parcare la mall la 19:30 ... sper sa nu imi iau ban pt reclama :D. Din cate am vazut voi fi cam singura "balena" albastra GT (4control - roti spate care vireaza) cu motorizare pe benzina din RO :P. Acum sper sa ajung bine la Bacau ... ca jantele pe 18 cu talon de 45 nu se pupa bine cu gaurile aparute dupa zapada :D ... vorba unui forumist ... bagi a 3 a ... pui pilotul pe 60 si usor...usor :S
|
All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2025 4Tuning