![]() |
Ford Scorpio MK2 2.3 16V
2 Attachment(s)
salutare la toata lumea....acum cca.2 luni am achizitionat un ford scorpio mk2,de care pana acum sunt foarte multumit....(sper sa fiu si de acum inainte)..
...cateva detalii despre masina.... -motor 2.3 16v 108 kw....cutie automata... -2 airbag... -4 geamuri electrice... -oglinzi electrice... -scaun sofer cu reglaj electric... -scaune incalzite cu perne de aer... -dublu climatronic... -cass original Ford cu comenzi la volan... -parbriz cu degivrare... -cotiera... -detector de radar incorporat in bara..... -etc... --pana acum am adus ceva imbunatatiri ''balenutei''...: -folie omologata fata-spate. -jante Alessio 16' fata si 17' spate (cele ale masinii erau pe 15). -senzori de parcare... --astept si de la voi sfaturi si pareri.... asa arata masina la data cumpararii... |
Re: ford scorpio mk2...2.3 16v
Arata f. bine si sa o stapanseti sanatos!
|
4 Attachment(s)
dupa montarea foliei...
|
5 Attachment(s)
-dupa inmatriculare si montarea jantelor...
|
Quote:
|
Eu nu inteleg de ce ai optat pentru diferenta dimensiunilor rotilor fata/spate, asa ceva se practica la masinile cu foarte multi cai pentru aderenta (vezi cursele de sfert de mila si nascar).
In rest sa ai bafta de ea, este o alegere putin neobisnuita pentru Europa, asa ca in Romania pot spune ca este si mai rara, dat fiind faptul ca sunt putine pe sosea, si nu datorita calitatii, ci a designului de peste ocean :) |
Foarte frumoasa masina.
|
Si cum e trage bine cate kg are? si ce cuplu?
|
masina trage foarte bine.....are un demaraj foarte bun...
....masa ei proprie este 1454 kg si maxima aut.2035..... Quote:
|
Re: Ford Scorpio mk2 ... 2.3-16v
E cam grea dar te ajuta si motoru depinde ce vrei tu de la masina?
|
parerea mea este ca nu am ce sa mai cer masinii...imi place in special designul exterior....dotari are destul de multe....cand actionez kick down-ul din pedala ''rupe asfaltul''....alte pretentii nu mai am de la ea....:)
|
''balenuta'' se pregateste pentru iarna.....ulei,filtre,anvelope...etc
|
3 Attachment(s)
poze noi....:)
|
scorpiutza se pregateste pentru vopsitorie.....:)
|
Re: Ford Scorpio MK2 2.3 16V
8 Attachment(s)
Poze noi...cam cu intarziere.....:D
Intre timp masina a primit urmatoarele: -vopsitorie... -faruri negre model '98... -kit-uri xenon 6000k pe faza scurta si lunga... -cass-ul a fost schimbat cu un cd-player tot original Ford(si astfel am pastrat designul original si comenzile de langa volan) -discuri si placute de frana noi fata+spate... -rulmenti spate... -tratament motor cu Metabond... -etc.....va mai spun cand imi aduc aminte.... Acum sa vizionam fotografiile...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning