![]() |
Lexus IS-F twin-turbo la SEMA Show
4 Attachment(s)
Fox Marketing si cu Artisan pregatesc un Lexus IS-F care la SEMA Show va atrage cu siguranta toate privirile asupra sa. Si acest lucru nu se va datora vreunui design complicat sau dramatic, ci motorizarii de care va beneficia: 5.0 V8 twin-turbo de 600 cai putere. Si ca IS-F sa nu ramana chiar stock la exterior, acesta a primit o noua culoare, spoilere fata si spate modificate subtil, praguri laterale si jante pe 20 inci incaltate cu pneuri Toyo. Daca a meritat sau nu efortul, vom vedea in luna noiembrie la SEMA Show.
|
Re: Lexus IS-F twin-turbo la SEMA Show
pfff.... superb :X:X arata bestial (seamana cu BMW) si cei 600ph... :|
|
a lot of horse power...arata bine cu kit-ul asta dar nu suport esapamentul ala cu tevile suprapuse!:|
|
super tare...facuta cu stil si cu putere:P
|
eu zic ca nu seamna cu bmw ci cu mercedes
|
Lexus IS-F twin-turbo la SEMA Show
e oribila evacuarea aia cu 1000 de tevi in rest e ok ;)
|
Quote:
on:foarte frumusel, park are si un mini eleron, sau era stock?oricum masina e dementiala.Simplu si frumos.Cat despre putere......sunt curios in cat timp(mers sportiv)se manaca gumele.Oricum genial:shock::shock: |
Quote:
|
Foarte frumos. Sunt curios cati de aici NU si-ar dori sa fie prezenti la SEMA. Cred ca pt mine ar fi cel mai frumos cadou.
|
Quote:
binenteles ca e diferit lexus de bmw... dar chiar seamana unele lucruri ;) |
pffff....din moment ce masina stock...dak ii potzi spune asa...se bate de la egal la egal cu m3 si cu c63 amg.....si pe deasupra arata mai bine decat bmw-ul...nu stiu la ce potzi sa te asteptzi de la monstrul asta:D....iar evacuarile ii dau o nota de individualism chiar daca sunt urate:D...japanesse rulz!!!:D:twisted::twisted:
|
Modelul de evacuare nu e prea inspirat, cred ca ar fi dat mult mai bine cu doua ovale, dar ma rog, nu sunt yow designerul...
Lexus IS, de cand a aparut s-a vrut ceva diferit de Mercedes si BMW, dar care sa atraga totusi, si yow cred k au reusit. Arata mai bine ca orice masina din clasa, si din cate ma inteles, nici la capitolul fiabilitate nu se lasa mi prejos |
Quote:
|
Cred ca asta e masina visurilor mele...:dribble:,si esapamentul ala...e bestial
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning