![]() |
Prima imagine cu Mazda MX-5 Facelift
1 Attachment(s)
Mazda a dezvaluit astazi prima fotografie oficiala cu versiunea cu facelift a modelului MX-5. Desi constructorul japonez nu a oferit nici o informatie despre acest facelift, din fotografia prezentata se poate observa ca schimbarile la exterior sunt minime, singura modificare notabila avand loc la partea din fata care se prezinta acum cu o noua grila frontala si noi prize de aer. Cel mai probabil, Mazda MX-5 Facelift va debuta in luna octombrie la Salonul Auto de la Paris.
|
Re: Prima imagine cu Mazda MX-5 Facelift
arata bine masina... se potriveste janta cu 10 spite
|
cea mai vanduta masina cabrio din toate timpurile?mai e nevoie sa spunem cva?
acum cu facelift ul asta e si foarte frumoasa:D k inainte cel putin in fatza park era jukrie.Am impresia k i au skimbat si farurile, park sunt mai ascutite acum |
aduce mult a S2000
|
Mult mai bine fata de cum este in prezent....si jantele alea se potrivesc la fix :D.
|
aduce chiar ft mult a s2000
|
arata mai bine asa! asta da masina de fetite :D
|
Mda... priza aia de aer e prea "zambareata". Trebuia una arcuita in jos ca sa-i dea un aspect mai suparat, mai masculin.
|
o masina superba altceva nu am de spus:)
|
arata mai bine decat modelul din prezent ... e o masina reusita
|
draguta rau masina
|
Un cabrio simpatic si nu chiar asa scump :)
|
simpla si de bun gust
|
Era si cazul sa scoata ceva nou , sa faca un facelift ceva... si au facut-o si dupa parerea mea le-a iesit destul de bine zic eu. Aduce asa umpic a S2000, dar in ziua de azi , m-am obijnuit , se copiaza intre ei...
|
20 Attachment(s)
Noi fotografii cu Mazda MX-5 Facelift
Cu toate ca Mazda planuia sa lanseze versiunea cu facelift a modelului MX-5 abia la Salonul Auto de la Paris, site-ul spaniol km77.com a dezvaluit o serie de fotografii cu noul model. Dupa cum se poate vedea si in poze, Mazda MX-5 Facelift beneficiaza la exterior de spoilere redesenate si blocuri optice modificate, in timp ce la interior nu apar schimbari notabile. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning