![]() |
Cetariu - poze,impresii,comentarii
Cei care au infruntant frigul si vantul duminica 16.10 stiu de ce activitate vorbesc.... :)
Care ati fost si ati facut poze? Ca eu n-am bani de developat filmu momentan :-P :( .... |
io unu zik k a meritat sa indur conditziile meteo...dar pana la urma m`am tirat akas ....cine a cashtigat??la ambele categorii????
|
9 Attachment(s)
nici eu n-am stat pana la sfarsit.
cateva poze pt cei care nu au fost. parerea mea este ca anul acesta a fost putin mai bine organizat ca cel trecut, au fost si masini din alte orase....speram ca pe viitor va fi si mai bine organizat. daca stie cineva rezultatul final pe cale sa mi-l dea si mie. |
9 Attachment(s)
...
|
6 Attachment(s)
...
|
mersi Bogdane de poze, ca eu nu am apucat.
La clasa mare situ ca a castigat Kalman, cu ursuletu' negru. La clasa mica, nu stiu :( :cry: si nu am apucat sa citesc nici ziarele... |
ce-i asta ma???? :D
|
ma, asta e raliu :lol: :lol:
ce ai vrut sa spui caline? |
fain...da e de amatori?...ca vad calibra lu gaju.....(fosta)
|
pai sa stii ca s-au bagat si cativa amatori, destul de multi chiar...
Se putea si mai bine cu organizarea, dar a fost ok...aveau fotocelula, laptop, ... le mai lipseau statiile, si proiectoarele, si era ca la SR... numa glumec. Organizarea a fost ok.Cat despre calibra GAJ...dupa ce ala care a cumparat-o ia- stricat motorul, si l-a reparat...bate tot motoru, relantiu e naspa, si in treapta1 in loc sa taie la 7000 da niste rateuri infioratoare.... |
pai da mai multe detalii despre treaba asta...raliu asta...cand cum..etc.... :D
|
Pai, in pimul rand, a fost.
e un raliu ce se organizeaza de 2 ori pe an, la Cetariu. O zona cu serpentine, de cam un kilometru si ceva. asfaltul destul de bun, mai are cate o \"gropita\", dar nimic care sa poata strica ceva. Spectatori multi, 100 de mii taxa de participare, organizat de ACR si Izvorul minciunilor... E chiar ok, cu destui participanti. Inca nu e destul de mediatizat, ca daca ar fi, ar avea si mai multi participanti. Poate in primavara, o sa fie organizat si de WSR ;) si atunci va invitam pe toti. :D |
taxa de inscriere la auto a fost 300.000. anul trecut a fost 100.000
|
Organizarea parca e mai bunicica ca in primavara. Din pacate lipseste mediatizarea... Eu am aflat uitandu-ma pe geam :)) ca se aduna lumea pe serpentine. Ce noroc ca stau mai la \"inaltime\"! :P
Pozne o sa postez si eu cand le-oi scana(si developa first).... Cine are scanner? :)) |
mult mai putzina lume decat in primavara ...
drumul ... destul de nashpa ... :lol: :lol: :lol: :lol: gropile erau marcate cu V ... :)) .... ce 'funny' =)) ... organizarea slaba ... nu aveai de unde sa itzi cumperi de mancare/baut ... era un stand a astora de la RedBull sus la curba aia larga :)) ... in rest .....nik ! ... 80% din masini parca au iesit la o 'plimbarika' .... hm ... soferi de duminica ! :evil: :evil: ... noah...asteptam mai multe de la WSR :wink: ... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning