![]() |
E46 - BMW :)
6 Attachment(s)
Salutare
Am observat o comunitate foarte stransa la sectiunea BMW si cred , un om in plus nu strica :) Ma numes Raul , si de curand am parcat Sharanu pt aceasta masina , sunt foarte multumit de ea si simt o mare diferenta MARE :) 318 i / 1895 cc / 85 kw Recent am cumparato, deci deocamdata nu am schimbat nimic inafara de filtre, ulei + etc + am trecut cu bine inspectia tehnica :) |
Re: E46 - BMW :)
Deci ,ce nu imi place intr-un fel, sunt dungile negre pe lateral, oare ascund ceva ? :)
|
salut . scoate dungile alea .. ca sunt urate ...
|
Masina am cumparato de la o nemtoaica tatuata din cap pana in picioare :) de aceea ma gandesc ca nu o scapat nici masina :).... Cred ca trebuie dupa ce le dau jos o programare la polish, nu?
Oricum prioritatea acuma ii sa aflu ce euro are masina :) , am uitat sa precizes ii din 98, daca nu-i euro 3 renunt la cateva planuri ce aveam pe viitor :) |
dale jos singur ca se dau usor..si sterge cu benzina locul unde au fost..si dupaia dute cu ea la polish..
arata bine masina,ce an e?si cat ai dat pe ea?vreau si eu sa imi iau una si sunt chiar curios de pret |
foarte frumoasa masina, pare ingrijita, cat ai dat pe ea?
bafta:D |
an: 1998
pret: 6300 km: 201600 (totusi are 10 ani ) euro: ??? astept sa vina civu :) De inceput urmeaza : 1. dungile jos :) 2. Suportu de numere schimbat (negru vreau) 3. ``Nasu`` negru 4. Stopuri spate 5. toba sport ( in limita bunului simt ) :) 6. xenon 7. cotiera in interior , mor fara ea :) Dupa ce aflu cat costa taxa urmeaza restu .... |
Din cate stiu eu nu is suta la suta sigur dar toate E46 au euro 3. Daca cineva stie sigur, spunetii la Raul !!!! Bine ai venit in lumea BMW !!! Tot respectul
|
Foarte frumos bmw-ul . Daca vrei idei de tuning intra pe https://forum.4tuning.ro/642-bmw-styling/50334-style-e46.html
|
SALUTARE !
Felicitari & Welcome to the Club ! Arata bine masina ! Cat despre norma de poluare sunt si eu curios ce Euro iese ! Bafta ! |
Ma din cate stiu eu e euro 3. Dar mai asteptam si noi inca cateva pareri.
|
salut, frumoasa masina,
verifica daca iti apare seria 19 4E 1 (194E1), uitate sub capota la telescopul din dreapta, unde iti apare si seria de culoare a masini si inca ceva nu mai stiu exact. deci daca iti apare seria respectiva inseamna ca ii Euro 3 bafta |
e euro 3 sigur..decat alea pe motorina sunt euro 2 in 98 si 99...abea din 2000 sunt euro3 alea pe motorina..
|
Depinde din ce an e, in mod teoretic e Euro 3, dar ar putea fi euro 2, dar cu putina ambitie, si multe coaie, o manaresti la Rar sa iasa E3 in acte....
|
Toti se baga-n seama........
Toate e46 pe benzina sunt euro 3 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning