![]() |
DB DRAG 2005
Cine merge la DB DRAG :?: :?: :?:
|
Se pare ca nu mai e nici makr un pasionat pe forumul asta.......Dak era topic de scandal sareau toti, cand e de plecat nu pleaca nimeni, ma rog, poate nu mai au bani dupa SIAB , ca deh, cheltuiala mare :lol:
|
adika???fii mai explicit!!! :ihearu:
|
prietenii stiu de ce!!!
|
ma pushtiulica da'tu cine e?
|
E mio fratello!!!!!
|
Re:
Quote:
Gab35DJ : ma pushtiulica da'tu cine e? Un pushtiulica cu care pierdeai u timpul in cls a12a prin curtea scolii, care ti-a avut grija si de masina cand ai lovit-o la scoala 36.....dar ma rog, a uita e omenesc :wink: ...... Si cum zicea si Steffy sunt si frate-so........pana la urma un simplu pushti pasionat de masini si cam tot ce tzine de acestea :) |
ok...nu stiam...fi mai temperat... :D :D :D
|
pustiulica nu te mai lua mah de lume ca data viitoare cand mai face accident la scoala 36 nu te mai lasa sa il ajuti cu masina :) :) :) :) :)
|
deja sunteti off topic!
|
Adevarul e ca nu prea mai sunt bani! dar chestia e ca e o cursa maine in craiova! Se pregatesc masinile! :lol:
later edit: exact in momentul asta un prieten de-al meu (din insane) a intrat in semi-finala la... la Street B! :lol: |
Re:
Quote:
Tzine-ne si pe noi la curent cu ce se intampla la db drag dak poti , si eventual niste poze zilele viitoare :D Mc mult !!! |
Quote:
E RALIU :shock: eu am auzit ca e vtm. Nu e asa Tavi ?? :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Vreau sa imi arate si mie cineva unde scrie ca \"liniutzele\" nu se pot numi si raliu :roll: . Sau poate ca dak suntem mai mari trebuie sa ne dam destepti in fatza celor mai mici ...... |
Quote:
Da asa este am gresit eu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De fapt pe aeroport a fost o etapa de WRC.Nu stiu de ce nu au venit Loeb,Solberg,Gronholm,Galli,Rovampera etc. ....... Gata stiu: Deoarece a fost etapa in Corsica in acest weekend. :lol: :lol: :lol: Nasol. :lol: :lol: :lol: Poate iti arata Max Mosley ca liniutzele sunt de fapt Formula 1. Sau mai bine Nascar. sau.................DTM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning