Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand Bmw E30 318is (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/89367-bmw-e30-318is.html)

Zeneca 03-09-08 14:42

Bmw E30 318is

5 Attachment(s)
Este un 318is din `90 intr-o stare tehnica excelenta dar putzin avariata.
Recent adusa din Germania, se poate inmatricula...

Rosu, coupe, 150.000km, trapa, volan+schimbator Mtech 1, etc.
Nu abunda in dotari dar a fost intretzinuta foarte bine.

Am fost si am cumparat-o din Germania dar am avut ghinionul ca a doua zi, la vreo trei ore dupa ce am intrat cu ea in tzara sa ma trozneasca un idiot in timp ce stateam la trecerea de pietoni. Pagubele sunt: Aripa spate dreapta are o cuta, capacul de la portbagaj s-a umflat, stopul s-a spart. Intrucat in accident am fost proiectat intr-un jeep care statea in fatza mea la trecerea de pietoni, pagubele continua dupa cum urmeaza: capota indoita, aripa dreapta indoita, far+masca sparte, prinderile de la far indoite. Bara nu este atinsa, lonjeroanele nu sunt atinse, nimic altceva nu este atins.

Masina merge impecabil, motorul este intr-o stare excelenta (parerea mea dupa aproape 3000km de mers cu ea) si, in afara de lovituri, arata foarte bine.
Am toate actele necesare pentru cine vrea s-o inmatriculeze (sincer ar merita, eu m-am ofticat grav pt ce am patzit si mi-am facut planuri pt alta masina, motiv pt care o dau). Exista si posibilitatea de numere rosii, eu nu i-am pus. Nr. de Ger au expirat pe 29 aug.

Si cum o poza face cat o mie de cuvinte, va puteti face singuri o parere si va stau la dispozitie pt alte detalii la tel: 0740.102.665/0745.059.122
Pretz: 1300euro

ronnaldinho 03-09-08 15:49

Re: Bmw E30 318is

si nu ai primit asigurare sa o repari????ca din cate ai zis,nu ai fost tu de vina

Zeneca 03-09-08 22:41

Ma intrebi asta pt ca, sper, spre binele tau, n-ai avut nevoie sa iei bani de la asigurari pt o masina mai veche (la mine e prima data ;) )

Pe scurt:
In primul rand asigurarile mi-au zis sa nu bag masina in service si sa le aduc devize estimative, ca sa vada ei, sa calculeze....
In al doilea rand am stat dupa ei aproape trei saptamani, degeaba, timp in care cred ca au calculat....
Iar in final, suma maxima cu care "au putut ei din sufletul lor" sa ma despagubeasca este buna de facut piatza, nu de bagat masina in service.

Oricum, as fi facut-o chiar daca trebuia sa mai dau de la mine dar, intre timp, a aparut o alta masina care ma tenteaza....Plus oftica de la ce am patzit, plus "bunavointza" asigurarilor, si asa m-am hotarat sa o dau. :(

ronnaldinho 03-09-08 23:49

ok,acum am inteles...sper k nu te-ai suparat k m-am bagat in threadu tau,dar nu am stiut dc nu ai primit asigurare sa ti-o repari...bafta la vanzare si multa sanatate!!!

Zeneca 04-09-08 15:17

Mersi si stai linistit ca n-am de ce sa ma supar. De-aia e forum (doar sa nu aberezi ;) ) Si asa mai afla lumea de cine sa se fereasca (daca poate) si la ce trebuie sa se astepte cand are de-a face cu anumite institutzii sau oameni

Zeneca 07-09-08 12:08

Am mers peste 3000km cu masina si nu papa un gram de ulei....este un urs special nu doar ca motorizare ;)

MAD 08-09-08 21:00

nu este doar special; lovit asa... este chiar unic!

lasand gluma deoparte, imi pare foarte rau de ghinionul pe care l-ai avut cu accidentul si ca din cauza asta te-ai hotarat sa o vinzi, dar te inteleg.

pt cei care ar dori sa o cumpere: nu ezitati, masina chiar este in stare foarte buna. Stiu masina; am studiat-o pe toate partile... si chiar nu e lovita rau :P

gelu_r 08-09-08 21:27

si nu pleci iar in germania dupa alta?:D ca vreau si eu sa ma duc..si poate mergeam amandoi..scuze de off topic..

vali_mny 08-09-08 21:32

schimburi ceva vrei???

Zeneca 09-09-08 19:53

@MAD: daca nu te grabeai...poate era a ta acum...va trebui sa traiesti cu gandul asta toata viatza :)

@gelu: ba chiar am de gand sa plec sa-mi iau alta. Imi caut una si am rugat si pe cineva din Germania sa-mi caute asa ca o sa mai ajung acolo...

@MNY: fara schimburi (mai ales ca trebuie sa plec cu gelu sa ne luam masini ;) )

Zeneca 11-09-08 18:25

Totul este original pe masina!!

Zeneca 12-09-08 16:32

S-a vandut...:(

All times are GMT +2. The time now is 19:31.

- Copyright 2026 4Tuning