![]() |
Jenti-Informatii
Va salut cu respect!Peste cateva zile mai exact vineri o sa ajung in tara si as dori sa imi achizitionez o skoda octavia 2 varianta de echipare elegance,1.9tdi 105cp.Masina mi-o da cu jenti pe 15 ceea ce nu doresc..daca vreau sa imi pun jenti pe 17 si as dori sa stiu daca le pot da jentile de 15 si sa imi dea jenti de 17 si sa platesc diferenta pt ele?si cam in cat timp ar durea sa le puna?va multumesc si astept raspuns!
|
Re: Jenti-Informatii
pai daca iei masina pe comanda dai direct comanda de jante pe 17 si nu le mai platesti pe cele de 15 in caz ca masina este pe stock trebuie sa faci o combinatie cu dealer-ul;)
|
si daca o iei in leasing si vrei pe 17 trebuie sa ai aprobarea firmei de leasing (ca masina e a lor :( ) Si inca ceva....sunt Jante nu jenti :wink:
|
Nu trb sa le dai lor jantele pe 15 ca sa-ti dea pe 17. Dai comanda cu jante pe 17 si vine direct echipata cu respectivele jante(pegasus sau pallas). Nu le mai primesti pe cele de 15 dar ai un pret fff bun pt "17",adica 336E. Exact cum a spus si "central" daca masina este pe stock,trb sa te intelegi cu dealer-ul.
P.S. Sa nu faci greseala sa le iei pe 15 ,cu gandul ca dupa le vei schimba. Un amic de-al meu a facut-o si l-a costat cam 900E. |
Quote:
|
sau ti le vand eu pe ale mele de rs pe 17 cu 600 de euro cu caucicuri noi pe fatza;))
|
Nu ati inteles!Masina nu o fac pe comanda!masina este pe stock si astept sa o ridic!are jante pe 15 si nu vreau!merge sa le dau inapoi lor si sa le spun sa imi puna pe 17?asta era intrebarea!deci masina este pe stock la skoda ploiesti si are jante pe 15 si doresc schimbarea lor cu unele de 17!se poate?cat dureaza?
|
u cred ca se poate decat daca le cumperi pe cele pe 17 de la ei si ramai si cu cele pe 15 asa ca mai bine cumperi unele pe 17 si termii balciul
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning