Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   care din voi se face \"muci\" la show-uri ? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/893-muci-show-uri.html)

IS 18 BOG 09-04-04 08:09

care din voi se face \"muci\" la show-uri ?

Daca ati inceput cu tigarile atunci su aduc aminte de BAUTURA of of mai mai ....
sunt mic slab si al dracului dar cand e vorba de bautura aualeu tata Pasiunea MEA !

deci va faceti muci la show-uri ? aveti aceasta obisnuinta?
caci eu daca beau o bere devin alt om si devenind alt om parca mai cer o bere si devin iar alt om ........ si ajung la vreo 5 beri si parca de atata bere devin alt om si cer niste votka cer o suta si devin alt om mai cer o suta si devin iar alt om si acest alt om cere vin si servind vin vin parca devin cu totul alt om si imi vine sa trag un pui de somn de valeuuuuu !

P.S. S-a demonstrat pe sobolani ca alcoolul prelungeste viata !

Gabi 09-04-04 11:36

:lol:

Muci... nu ma fac :P da' ranga da :)
Mai vorbim luni, marti, miercuri... depinde cand ma trezesc :wink: :drunk:

TNos 09-04-04 12:04

de baut beau...si numai bere,vin si whisky + tequilla...nimic altceva... nu imi place sa ma imbat....si nu conduc niciodata baut...ma imbat ,dar si cand o fac... :twisted:

IS 18 BOG 09-04-04 13:58

nu a zis nimeni de condus beat
deci inafata volanului !

alex_maxx 09-04-04 16:58

..ultima data m-am facut \"ranga\" de fericire la meciul Dinamo -Steaua(2-1) pt cei care nu mai tin minte :D:D:D
..in rest o bere.. ceva in fiecare seara cu baietii in spatele blocului aja de antrenament!!!:D:peace::Respekt!

BogdanSHA 09-04-04 17:14

Eu m-am facut muci la ultimele 2 meciuri ale lui Dinamo. 1oo% infrangeri :peace:
p.s. Beau rar!

IS 18 BOG 09-04-04 19:02

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
Dinamo -Steaua(2-1) pt cei care nu mai tin minte

tre sa ne aduci aminte de fiecaredata ???
a fost o greseala nu s eva mai repeta te asigur

Hondarul 09-04-04 19:07

De cand cu masina, mai subtire...

Dar si cand isi face Je abonament pe RATB... :wink:

Dau faliment fabricile Noroc si Gambrinus... :wink:

EvLSant0S 15-04-04 22:44

:) eu de la o tigara combinata cu o bere ... sunt 50% dus... am baut si eu... si nu mi-a placut ... nu vad ce dreaq e mijto in faptul ca NU mai stii de tine... , vomiti si alte cacaturi... bleah ... drinkin` sux , smokin` iz better... parerea mea..

Kitana 23-05-04 19:21

haha io m`am imbata de 3 ori in viatza mea prima data m`a imbatat sorumea ca sa vada cum imi sta beata ... a 2-a oara m`am imbatat cu sonnya eram akasa si ne`am pus pe baut wisky crem si ne`am facut muci... si a 3 oara la meciu dinamo-universitatea craiova da tot akasa m`am imbatat :)) la chefuri sau prin discoteci nu beau incat sa ma imbat :) nu imi place sa ma vad sau sa stimt ca sunt beata :)

IS 18 BOG 24-05-04 14:15

opaaa
kitana mai esti pe aici ? :D

:bunch:

B|shOp-VR6 24-05-04 20:31

Mda... eu ce sa zic.. beau si eu.. ce apuc - nu mult ... ca in Onx la petrecere... dar in nici un caz nu ma fac muci... :ballbounc

EvLSant0S 25-05-04 01:15

daca ati bea toti cat bea bishop ar fi perfect... bea cam pe acolo pe la limita.... sau chair mai putin ... pana sa e imbete sa nu mai stie de el... bea pana ... atunci cand se simte bine... si se distreaza se ameteste putin... calculated dude :P peace

Kitana 26-05-04 18:07

IS 18 BOG ce credeai frate ca m`am curatzat :)) l0l ai vazut tu draq mort? :)) haha

IS 18 BOG 26-05-04 20:09

loool asta imi zice mama de fiecaredata and sunt bolnav :D

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning