![]() |
cum transformi o Acura NSX intr-un Ferrari F50
aveti aici transformarea caroseriei unei acura intr-un ferrari: http://www.j-body.org/forums/read.ph...=54674&t=54674
sunt foarte multe fotografii, care arata transformarea in toate etapele ei o considerati un kitch sau o opera de arta? |
nu mi se pare nici capodopera da nici kitch
|
mi se pare interesanta ideea...din dacie pot face un mustang GT ? ca m-ar interesa... zau asa :D
intr-adevar este o opera de arta :D |
Re:
Quote:
|
Un NSX modificat frumos :wink:
|
o capodopera reusita :wink:
|
super tare lucreaza tipi aia fac si din c_ _ _ _ bici daca ii pui si pe deasupra mai si pocneste.... :D bravo lor
|
un f50 nu am vazut...in schimb nsx am vazut...sincer mi s epare pe undeva kitch...facut bine....pacat de masina...si tot nu cred k s ecompara cu un f50....ma rog..nu votez....
|
Mie mi se pare ca a iesit super!!!
Putin cam patrat totusi :? . |
Mustang Mach One ... pot eu sati desenez asa ceva .. pot sati fac din Dacie Ford Mustang ... si nu e chiar greu .... dak vrei ma apuc si o postez la Virtual Tuning ...ok?
|
belea rau
|
arta curata....
|
idem
|
Nu mia placut niciodata sa faci dintro masina oarecare ... o replica a altei masini .... intradevar multa munca , si multi bani .. a iesit superb , dar nu sunt de acord cu asa ceva ... puteau sa faca ceva si mai frumos decat un F50..
|
a iesit super parerea mea , singurul lucru care nu-mi place e ca i-au pus sigla in bot.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning