![]() |
Subaru impreza
:!:
|
:D
|
de ce o vinzi tata ???
|
dc o vinzi ono???
:cry: :cry: :cry: :cry: |
:D
|
Re:
Quote:
|
mai bien muncesti sa le tii pe amandoua ;)
|
cred ca ar merge poze cu jentile noi :twisted: ... ca am vazut-o in realitate si am ramas :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... mult mai impresionant
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. purtator de cuvant m`am facut :)) P.P.S. ono...ti`am zis ce`ti fac daca vinzi masina nu ? :D .... prepare yourself :P ai uitat de prejuletze :) .... |
va rog fara offtopic in continuare ! cine vrea sa o cumpere sa vina cu oferte. cine vrea sa discute pur si simplu sa foloseasca mesageria privata sau sa faca un topic nou in alta parte.
|
TOPIC CLOSED!!!
masina nu mai este de vanzare ;)... georgeb ... Gratzian ... Zoliat .... please delete :D ms... |
george nu are drepturi pe masina mea \\ subaru , doar adminii si sebastian au :)
la cererea lui sebastian . asa ca mai striga o data . |
Nu e bazar aici, in mod normal nu trebuia deschis acest topic.
Nu se penalizeaza, nu se da avertisment, insa pe viitor e bine de stiut ca vanzarile-cumpararile se fac la bazar. Asa este eu am cerut dupa ce s-a reorganizat zona de tuning sa moderez singur aici. |
Inchide-l, daca tu consideri ca am gresit cu ceva.
|
Re:
Quote:
Ai citit regulile? Nu trebuie inchis sau sters pt ca poate cineva face o superoferta stiind masina, iar restul e bine sa se autocenzureze daca nu vor nimic concret. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning