![]() |
RENAULT 18 vs maxim 150cp
Dca tot suntem la sectiunea provocari, m-am gandit ca nimeni nu s-ar da cu un renault 18. Este cam varza masina dar sa va vad pe voi. :) :roll: :)
|
ok merge opel astra ......150 cp merge ......zi unde si cind??????
|
23 Octombrie..Craiova? :roll: :wink: :lol:
|
sau cluj
|
Pai zi tu unde si cand, daca e lasa nr de tel si vb. Oricum imi rupi dintzii, dar de curiozitate ce astra este?
|
As vrea sa vin pe 23 sau 22, dar sa vad daca pot. Momentan am o problema, dar daca o rezolv nu stau la discutii si ne vedem :D
|
Banuiesc ca este vorba de un R18 cu motor mic doar 1.6... ajutat de TURBO. Al motor mai competitiv nu a fost de 18.
125 Cp la baza, dar aveti grija, cu cheia de 11 vin foarte usor caii in plus la acel motor. |
ma dau si eu cu tine, dupa ce montez turbina la loc(s-a dat la papat ulei) :cry: :x :evil:
|
Astept sa-ti montezi turbina si apoi ne dam. :twisted: Tu ai noroc ca este usoara masina ta si mai este si GT, deoarece daca era normala nu aveai atata tupeu. Ne vedem cu siguranta dupa ce-ti pui turbina.
|
Pentru B - 34 - SGM
Cu parere de rau, dar nu este nici 1.6, nici turbo.
|
Flipper ce zici de un R5 GTT ? :wink:
|
nu e vorba de tupeu..... ci doar de masina....
|
probabil ca este vre-un v6 ceva, dar pe 400 m nu ai sanse, iti zic eu...
|
Nu e 18turbo :( :( !
|
Nu e nici V6, nici turbo, nici 1.6 ... cam multe presupuneri pe aici...!Probabil imi rupi dintii pe 400m, dar merita sa incercam, nu?? Tinem legatura, eventual zi-mi nr tau de tel.
Astept sa termini cu turbina, intre timp ma pregatesc si eu... sufleteste! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning