![]() |
Inmatriculare masini din SUA
Am deschis thread-ul asta pt k m-ar interesa pasii care tre' sa-i fac sa inmatriculez o masina din state(taxe vamale,rar,s.a.m.d.).De ex pt un Golf V GTI.Credeti k ma poate ajuta cineva?
|
Re: Inmatriculare masini din SUA
Din cate stiu e aceeasi procedura cu ceva in plus .. si anume taxa vamala :)
|
Quote:
|
Inca nu,dar am de gand.Astept Sarbatorile k atunci vin dealer-ii cu oferte interesante(la $ ma refer).VW ramane prima mea dragoste totusi.
|
e diferenta mare de preturi intre usa si europa?? da si u un exemplu cva!
|
De ex am gasit aici unul cu vreo 9000 de mile la bord din 2008 la vreo 22-23000$(asta e pret de dealer k la persoana fizica il gasesti cu vreo 3000$ mai ieftin).Motor de 2.0 Turbo,200 hp,cutie DSG roti pe 17".Ma uit dupa unul cu piele si climatronic.Climatronicu' e cam rar pe aici,nu stiu de ce.Au numai A/C.
|
Quote:
|
Aha.Ti-am zis,e de preferat sa-l iei de la privat k e mai ieftin,dar treaba e k tre' sa ai cash sau daca nu te poti duce la banca sa-ti dea credit,dar asta daca o faci repede k pana te misti i-l cumpara dealer-ii.
|
Quote:
|
IONUT,VREAU UN AUDI A4 1,8 T QUATRO.TRIMIT LOVELE,IL CUMPERI SI DE DUPA AIA CE TRE SA FAC?POT CIRCULA AICI CU NR DE USA,PLATIND ASIGURAE SI NR ACOLO LA TINE? REZOLVA-MA CA FAC URAT:)
|
Quote:
|
daca te ajuta cu ceva... un prieten si-a adus un Hummer H2 motor 6mii l-a ajuns taxele ... 200 Milioane... asa ca pret informativ... la tine cred ca undeva la jumate... o sa ma interesez zilele astea cum e procedura pentru masinile aduse din state
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning