![]() |
alegere masina sh
Am de gand sa-mi iau o masina sh dar...nu sunt hotarat ce anume sa aleg....problema e ca am de ales intre mai multe modele ...deci as dori niste sfaturi in alegerea acesteia tinand cont de anumite caracteristici...m-ar interesa o masina din anii 2002-2004 motorizare euro4 pe benzina cu maxim 130000km binenteles varianta sedan intre 1.8-2.0l
modelele dintre care ar fi sa aleg sunt ....VW Passat, VWBora, Nisan Primera, Toyota Avensys, Mitsubishi Carisma, Mazda 6, Ford Mondeo Ghia, Skoda Superb, Seat Toledo. as dori niste pareri argumentate pentru fiecare dintre acestea si care ar fi cea mai buna alegere |
Re: alegere masina sh
Salut, eu as alege Toyota Avensis pentru fiabilitate si se stie ce motoare bune fac cei de la Toyota, mai ales pe benzina, plus ca e o masina mai rara decat Passat de exemplu....sau daca nu, Mondeo pentru faptul ca e o masina bine inchegata, stabila :D.
Numai bine. |
totusi ce are in plus varianta Mondeo Ghia de la Ford? fata de varianta simpla?
|
Eu zic ca ai uitat-o pe cea mai buna Honda Acord
|
Quote:
|
si eu cred k tot o toyota avensis as alege....fiabilitea lor deja e legendara
|
da dar avensisul depaseste bugetul :)
|
Pai si de ce ai mai pus-o in calcul daca nu ai bani de ea?
|
atunci cred k imediat dupa avensis ar fi mazda6..........designu ei precum si performantele ei(tinuta de drum si toate celalte) sunt imbatabile in clasa ei
|
eu te sfatuiesc tot spre mazda 6, practic consumabilele coincid cu cele de mondeo, motorizarea, in schimb are in plus design-ul si tinuta de drum.
|
Eu as alege Toyota Avensis si apoi Mazda 6.
Insa tot Avensis pare cea mai buna alegere. |
Din lista facuta de tine , singurele care merita atentia sunt : Avensis , Mazda 6 si de ce nu Skoda Superb... Insa poti gasi Skoda Octavia 2 din 2005-2006 in banii astia. Daca nu e pe placul tau , atunci mergi linistit pe varianta nipona : Avensis sau Mazda 6. Masini recunoscute pt. fiabilitatea lor iesita din comun :) .
|
totusi e greu de gasit Skoda superbu pe la nemti si apoi mi se pare mai mare ca si volum interior/exterior Mondeo
|
mondeo din 2002-2004 nu recomand datorita binecunoscutelor probleme la injectoare si nu numai.
recomand si eu avensis sau de ce nu passat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning