![]() |
EXTREME.....O NOUA IMAGINE!
dupa cursa de pe 23.10.2005 sper ca tot sa fie gata....adica stick-urile,sepcile,camasile si restul.....!
o sa va pun la dispozitie,atunci,toate datele referitoare la inscrierea oricarei persoane in clubul EXTREME RACING CLUB! NU PERCEM TAXA DE INSCRIERE IN CLUB!(asta e sigur) vreau sa scrieti aici sau pe e-mail [email protected] |
Buna
dap...si zic eu sa le dam mai multe detalii despre asta...ca stick-urile si parasolarele le punem noi iar \"hainele\" si le plateste fiecare si ar fii bine sa pui si o poza cu parasolarul si stick
|
deci.......parasolarele si cu logo sunt gata!momentan nu va pot spune nimic de pret dar cred ca o sa fie in jur de 15lei(150.000 mii)!despre vestimentatie astept raspuns de mai multe firme pentru ca vreau sa fie brodate nu aplicate!cine doreste sa se inscrie poate sa o faca aici sau pe e-mail:[email protected].
sunt deja 40 de masini inscrise si dupa parerea noastra o sa fim cel mai mare club din ROMANIA din provincie! nu ne putem compara cu MR sau NSL dar venim tare din spate! cu respect! |
marfa noile parasolare si noii membrii ! :lol:
Felicitari ! :wink: |
multumim frumos!o sa vedeti cam cati membri in curand o sa aibe EXTREME!!!
SI NOILE \"UNIFORME\" SUNT MORTALE! |
Nenea,Nenea!!!Cum arata uniformele alea? Sunt deux pieces?
|
deux pieces sa iti bagi tu in fund ma...sau ti-l trimitem pe pita cu bonusul 2 intr-una!!
|
Re:
Quote:
|
pisicule cand vii sa te inscriu???
|
Pitic vreau sa te felicit pt efortul pe care il depui pt clubul Extreme!
Esti un baiat de nota 20! Si bafta multa in tot ceea ce vrei sa faci! Cand ai nevoie de ceva sa nu eziti si sa ne cauti! Dupa parerea mea Cursa pe care ati facut-o voi a fost cea mai reusita! Sper ca in 2006 fiecare club sa faca cel putin 2 curse in Craiova! |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam asa arata parasorarul extreme!cine doreste sa aibe asa ceva pe masina si totodata sa se si inscrie in club [email protected] sau postati aici!
pretul unui parasolar + logo este de 15 lei(150.000 lei vechi)! cam atat va pot spune,cu restul sunt in stand-by! |
eu vreau sa ma inscriu:)
parasolar....cred ca mai astept 2-3saptamani, sa termin masina prima data(sa tii cont de mine). |
Felicitari baieti !
Sa dea domnu sa vi se indeplineasca tot ce va doriti :wink: . Frumoase parasolare :wink: . |
Re:
Quote:
pana in momentul de fata avem peste 40 de masini inscrise si in zilele care urmeza si-au mai anuntat prezenta alte 10!..... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning