Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   MagicManu & Others (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8898-magicmanu-and-others.html)

tng 16-10-05 13:03

MagicManu & Others

Cred ca mai toti stiti despre magicmanu.com
Ce parere aveti despre site?
V-ati inscris acolo ?
V-a acceptat?

tng 16-10-05 13:08

De ceva vreme mi-am facut si eu user acolo la ei pe forum .. cu ideea de a vedea care e treaba.
Mi-a fost cam greu cu franceza..dar in cele din urma am reusit sa fac useru :D
Am ramas surprins sa constat faptu ca cei de acolo (marea majuritate) au lucrari proaste,chiar mai proaste decat incepatorii de aici de pe 4tuning.ro
Ma refer la cei care au pretentii sa intre pe site (de pe forum pe site) :roll:

blowwind 16-10-05 16:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
De ceva vreme mi-am facut si eu user acolo la ei pe forum .. cu ideea de a vedea care e treaba.
Am ramas surprins sa constat faptu ca cei de acolo (marea majuritate) au lucrari proaste,chiar mai proaste decat incepatorii de aici de pe 4tuning.ro

si yo m`am inscris :) am 3 lucrari pe forum...am propus fordul...dar mi`a fost respins :)....shit happens :) next time :).... oricum...si pe site si pe forum sunt destul de multe lucrari proaste!!!....succes :D

LATER EDIT : l`as ruga pe dadi...daca poate sa ne explice cum e cu formuarul de inscriere a masinii pe site...
adik l`am completat .... si nu am stiu ce sa pun aici \"Version haute résolution \" .....dupa aia imi tot spumea ceva de octecs...puii mei :D nu intelegeam nimix :)
si inca ceva...mi`au refuzat fordul..si acolo la motiv...mi`au spus ca mai intai tre sa postez masina pe forum....faza e ca yo deja o postasem :D ... plz dadi...help us :D

Kolegosu' 17-10-05 04:16

:lol: si eu m-am inscris pe site ... ati optat k forumul sa fie in engleza ?? k este de mare ajutor :lol: eu m-am inscris asa k sa vad dac o pot face :D blow da si tu link-ul unde ti-ai postat lucrarile .... :wink: sa vada si ochiul nostru ....

Kolegosu' 17-10-05 04:19

Re:

Quote:

sa imi dai si mie link-ul unde iti vei posta lucrarile sa vedem comentariile k am pe cineva in familie care stie franceza :wink:

:wink: ce mi se pare super marfa este faza cu prezentatu ... sa te prezinti inainte :wink:

Alcibiade 17-10-05 04:33

Re: MagicManu

Quote:

Cred ca mai toti stiti despre magicmanu.com
Ce parere aveti despre site?
V-ati inscris acolo ?
V-a acceptat?

naspa ca nu-ti poti modifica imediat mesajul,m-am inscris si eu,te-am salutat acolo :lol:

ce mi-a atras atentia un topic de 1005 pagini...alt topic de 856 si vreo 86 pagini scrise la sectiune offtopic,si asta fara sa se certe!

xxdadixx 17-10-05 09:37

Mda masinile nu trebuie sa depaseasca 150k parca! Salvezi la calitate mai slaba. In fine pana acum nici unul nu sunteti pregatiti de Magicmanu si am mai spuso.

andrey2003 17-10-05 09:52

si eu m-am inscris si am incercat cu Bora da' n'a mers.... mai incerc!!! Dare for more.... :D

tng 17-10-05 12:14

ms de salutari Alcibiade :wink:

dadi
eu am vazut masini pe forumu ala mult mai slabe decat a celor care lucreaza aici pe 4tuning
nu ne mai descuraja :roll:

Skillzu 17-10-05 13:33

:lol: o sa va descurajati singuri...eu am renuntat dupa 2 lucrari(cred)....se uita astia si la pixelu x-852 y-658....ce draq....nu rpea imi plac tipii..si e greu chiar daca selectezi forumul in engleza....si ucm eu sunt petarda la franceza...

ps:cred k acolo cam la 15 secunde apar posturi noi.... :lol:

tng 17-10-05 13:51

faza tare e ca daca tu vorbesti in engleza cu ei ... sunt unii care iti raspund in franceza :lol: e un haos total
yo nush deloc franceza

o s ama bag si yo cu 1 masina sau 2 ... dar daca zici tu ca e asa nashpa (ca se uita la fiecare pixel) cred ca o sa o las balta :roll:

EvLSant0S 17-10-05 14:15

terminati-va ma ...
am vazut la ... BOMBE ... in sensu rau al cuvantului acolo de ... mi s-a luat ...
nush despre ce pixeli vbiti voi ... :roll:
dar. .. de ce magicmanu ? nu va mai ajunge 4tuningu` ?

blowwind 17-10-05 14:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Mda masinile nu trebuie sa depaseasca 150k parca! Salvezi la calitate mai slaba. In fine pana acum nici unul nu sunteti pregatiti de Magicmanu si am mai spuso.

ideea e ca trebuie sa incercam :D ..
deci imi explici s mie cum e cu formularul ala ? :D plz :P

Skillzu 17-10-05 14:28

mah..si eu am vazut bombe....nu pocnitori......dar...la mine s-au uitat la toooot...nu stiu poate aveti noroc.eu asa am patit....

xxdadixx 17-10-05 15:17

OK sa va zica zeu cum sta treaba :lol: TNG ai vazut tu petarde pe forum dar nu acolo se accepta lucrarile!! Lucrarile care se puncteaza si se comenteaza se pun pe site! Sunt si pe site lucrari nasoale dar alea au fost facute demuuult cand juriul era mai exigent ( asa cum sunt eu acum :lol: ) :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning