![]() |
MagicManu & Others
Cred ca mai toti stiti despre magicmanu.com
Ce parere aveti despre site? V-ati inscris acolo ? V-a acceptat? |
De ceva vreme mi-am facut si eu user acolo la ei pe forum .. cu ideea de a vedea care e treaba.
Mi-a fost cam greu cu franceza..dar in cele din urma am reusit sa fac useru :D Am ramas surprins sa constat faptu ca cei de acolo (marea majuritate) au lucrari proaste,chiar mai proaste decat incepatorii de aici de pe 4tuning.ro Ma refer la cei care au pretentii sa intre pe site (de pe forum pe site) :roll: |
Re:
Quote:
LATER EDIT : l`as ruga pe dadi...daca poate sa ne explice cum e cu formuarul de inscriere a masinii pe site... adik l`am completat .... si nu am stiu ce sa pun aici \"Version haute résolution \" .....dupa aia imi tot spumea ceva de octecs...puii mei :D nu intelegeam nimix :) si inca ceva...mi`au refuzat fordul..si acolo la motiv...mi`au spus ca mai intai tre sa postez masina pe forum....faza e ca yo deja o postasem :D ... plz dadi...help us :D |
:lol: si eu m-am inscris pe site ... ati optat k forumul sa fie in engleza ?? k este de mare ajutor :lol: eu m-am inscris asa k sa vad dac o pot face :D blow da si tu link-ul unde ti-ai postat lucrarile .... :wink: sa vada si ochiul nostru ....
|
Re:
Quote:
:wink: ce mi se pare super marfa este faza cu prezentatu ... sa te prezinti inainte :wink: |
Re: MagicManu
Quote:
ce mi-a atras atentia un topic de 1005 pagini...alt topic de 856 si vreo 86 pagini scrise la sectiune offtopic,si asta fara sa se certe! |
Mda masinile nu trebuie sa depaseasca 150k parca! Salvezi la calitate mai slaba. In fine pana acum nici unul nu sunteti pregatiti de Magicmanu si am mai spuso.
|
si eu m-am inscris si am incercat cu Bora da' n'a mers.... mai incerc!!! Dare for more.... :D
|
ms de salutari Alcibiade :wink:
dadi eu am vazut masini pe forumu ala mult mai slabe decat a celor care lucreaza aici pe 4tuning nu ne mai descuraja :roll: |
:lol: o sa va descurajati singuri...eu am renuntat dupa 2 lucrari(cred)....se uita astia si la pixelu x-852 y-658....ce draq....nu rpea imi plac tipii..si e greu chiar daca selectezi forumul in engleza....si ucm eu sunt petarda la franceza...
ps:cred k acolo cam la 15 secunde apar posturi noi.... :lol: |
faza tare e ca daca tu vorbesti in engleza cu ei ... sunt unii care iti raspund in franceza :lol: e un haos total
yo nush deloc franceza o s ama bag si yo cu 1 masina sau 2 ... dar daca zici tu ca e asa nashpa (ca se uita la fiecare pixel) cred ca o sa o las balta :roll: |
terminati-va ma ...
am vazut la ... BOMBE ... in sensu rau al cuvantului acolo de ... mi s-a luat ... nush despre ce pixeli vbiti voi ... :roll: dar. .. de ce magicmanu ? nu va mai ajunge 4tuningu` ? |
Re:
Quote:
deci imi explici s mie cum e cu formularul ala ? :D plz :P |
mah..si eu am vazut bombe....nu pocnitori......dar...la mine s-au uitat la toooot...nu stiu poate aveti noroc.eu asa am patit....
|
OK sa va zica zeu cum sta treaba :lol: TNG ai vazut tu petarde pe forum dar nu acolo se accepta lucrarile!! Lucrarile care se puncteaza si se comenteaza se pun pe site! Sunt si pe site lucrari nasoale dar alea au fost facute demuuult cand juriul era mai exigent ( asa cum sunt eu acum :lol: ) :mrgreen:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning