Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Toyota Avensis va debuta la Paris (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/88950-toyota-avensis-debuta-paris.html)

boy_wonder 30-08-08 14:00

Noua Toyota Avensis va debuta la Paris

3 Attachment(s)
Toyota va prezenta a treia generatie a modelului Avensis in luna octombrie la Salonul Auto de la Paris, alaturi de minicar-ul iQ si SUV-ul compact Urban Cruiser.

Noul Avensis va fi construit in continuare la Burnaston, Marea Britanie si va fi disponibil la vanzare incepand cu luna ianuarie a anului viitor. Mai multe detalii nu se cunosc, insa se pare ca noul model va fi oferit cu motoare mai puternice si mai economice. Tot de anul viitor, Toyota va incepe sa vanda si noile iQ si Urban Cruiser, modele ce au fost expuse in martie la Geneva Motor Show sub forma de concept. La Paris, iQ si Urban Cruiser vor aparea in versiunea de productie.

22VIN 30-08-08 14:04

Re: Noua Toyota Avensis va debuta la Paris

noua avensis s-ar putea sa arate destul de bine. spatele imi place, dar mi-ar placea sa vad si botul masinii, pentru ca din poza asta nu pare stralucit

robertinho 30-08-08 14:12

...chiar sunt curios cum va arata avensisul,am apreciat masina tot timpul si am si avut placerea sa conduc un 2.4 d-4d 150 cai,e super

22VIN 30-08-08 14:17

ce nu am apreciat la ea pana acum a fost aspectul de "masina pentru pensie", cu un design plictisitor. masina foarte buna, la care toate par "la locul lor", nimic nu e unde nu ar trebui sa fie, dar plictisitoare...
sa speram ca la noul model se va schimba acest lucru

raduku 30-08-08 14:27

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1723493)
ce nu am apreciat la ea pana acum a fost aspectul de "masina pentru pensie", cu un design plictisitor. masina foarte buna, la care toate par "la locul lor", nimic nu e unde nu ar trebui sa fie, dar plictisitoare...
sa speram ca la noul model se va schimba acest lucru

Si enervant de fiabila.:))

allexutzzu 30-08-08 15:21

foarte frumoasa din spate...asteptam poze si cu fata...daca va fi pe masura asteptarilor o sa-mi schimb parerea despre masinile japoneze!:D

SV25MBN 30-08-08 16:40

Imi place foarte mult din spate. Da impresia de masina matura, puternica, serioasa, pe care te poti baza. Astept cu nerabdare poze cu toata masina.

eminescu0 30-08-08 20:52

cand zici matura cred ca te referi la vechiul model, care era mai serioasa, cu spatele mai lung, mai familista. asta pare a fi mai tinereasca, mai matura, mai pe placul tinerilor de pe forumul asta, ceea ce nu e neaparat bine. toti incearca acum sa scoata modele mai sportive, cu portbagajul taiat (Mazda 6, Ford Mondeo) si uita de cei care poate vor o masian mai ... batrana :)

22VIN 31-08-08 00:07

Quote:

Originally Posted by eminescu0 (Post 1724054)
toti incearca acum sa scoata modele mai sportive, cu portbagajul taiat (Mazda 6, Ford Mondeo) si uita de cei care poate vor o masian mai ... batrana :)

sa stii ca exista cate un copil in fiecare om de pe pamant:lol: nimeni nu refuza o masina cu aspect sportiv atata timp cat da impresia de lucru solid si bine facut

kosmyn_sl65AMG 01-09-08 00:41

arata bine lateral-spate,nush fata dak este la fel de reusita

RUDY20140TDI 01-09-08 10:58

Sper ca fata sa nu fie la fel de urata ca actualul AVENSIS .

SV25MBN 01-09-08 12:55

Quote:

Originally Posted by eminescu0 (Post 1724054)
cand zici matura cred ca te referi la vechiul model, care era mai serioasa, cu spatele mai lung, mai familista. asta pare a fi mai tinereasca, mai matura, mai pe placul tinerilor de pe forumul asta, ceea ce nu e neaparat bine. toti incearca acum sa scoata modele mai sportive, cu portbagajul taiat (Mazda 6, Ford Mondeo) si uita de cei care poate vor o masian mai ... batrana :)

Deci pana la urma care e concluzia...? :???: :lol:

D4nYL0v3 06-09-08 16:16

am gasit shi eu asta pe net http://www.topspeed.com/cars/toyota/...s-ar55786.html

pharaonu75 09-09-08 09:14

Mie imi place... adicaa IMI PLAAAACE!!!

boy_wonder 10-09-08 13:17

4 Attachment(s)
Noi fotografii cu viitoarea generatie Toyota Avensis

Toyota a publicat noi fotografii cu viitoarea generatie a modelului Avensis care va debuta luna viitoare la Salonul Auto de la Paris. De aceasta data, pozele ne prezinta si partea frontala a masinii, interiorul sau lateralul versiunii wagon.

Noul sedan a fost proiectat la centrul european de design Toyota si va fi construit in Marea Britanie. Constructorul japonez nu a dezvaluit multe detalii despre noul Avensis insa se stie ca printre sistemele de siguranta care vor echipa noul model se numara Steering-assist Vehicle Stability Control (VSC+), Adaptive Front Light System (AFS) sau Pre-Crash Safety System (PCS).

All times are GMT +2. The time now is 13:05.

- Copyright 2026 4Tuning