![]() |
Schimbare volan
Salutare, vreau si eu sa stiu daca are cineva idee despre schimbarea volanului original de la Octavia1. Ma bate gandul sa pun volanul de la Fabia, e mai simpatic dar nu stiu daca se potriveste in totalitate, sa nu dea erori din cauza airbagului si bineinteles in caz de Doamne fereste sa se si declanseze la timp.....
|
Re: Schimbare volan
Quote:
ai vreo poza cu cel de pe fabia? a...si de la care fabia?1 sau 2? Succes !! |
Quote:
|
Si eu am vazut pe o skoda octavia 1 volan de o2 rs. (postez poze maine acum e tarziu)
Dar nu stiu cat de rentabil este poate pe la dezmembrari sa gasesti la un pret accesibil. |
De preferat de la Fabia2, daca nu, chiar si de la Fabia1 ca cel de la octavia1 e urat cu spume :lalala:
|
|
Off :
St3ff poti sa pui niste poze cu interioru la masina aia .. ca studiez problema cu imbracatu in piele si din cate vad eu e ceva lucratura de calitate . Poate'mi da cateva idei . ty man .. peace |
Prefer sa postez link cu prezentarea acelei masini pentru ca nu stiu daca e corect sa postez eu poze cu masina altui user.
http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=67.0 |
stie cineva cum se schimba un air-bag?
vreau sa pun air-bagul de pe masina mea O1 pe un volan RS1 pe care vreau sa-l montez pe masina. multumesc. |
Nu stiu cum se schimba, dar stiu ca nu se potrivesc. Octavia ta are volanu in 4 spitze,
Rs-ul e in 3...deci ai luat degeaba volanul. Sau mai pregatesti 150 euro sau mai mult pt airbag |
merge si volanul de rs pe octavia 1 dar mai trebuiesc neste modificari (intrebati patronul)
|
merci.are cineva idee de unde gasesc un airbag de RS 1 la SC, ca la reprezentanta e 2000RON!!!!!!!!!!!nebuni...
|
Salutare.
Am un volan de Golf 5 in piele si vreau sa il pun pe Octavia Tour. Poate cineva sa-mi confirme daca e posibila modificarea asta? Nu vreau sa ma apuc de cumparat airbag-ul, care costa o caruta de bani, si sa nu pot face modificarea. Va rog, daca aveti ceva informatii, e plug and play sau ce modificari trebuie facute. |
Volan de fabia RS merge pus pe fabia ,cel in 4 spite(2005)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning