![]() |
Am sistem audio. Vreau Sub decent de 5-10 milioane. Ce imi recomanda expertii?
Buna ziua!
Am un Renault Megane pe care am pus: HU Clarion DXZ588RUSB Amplif Audison SRx-2 cu care imi amplific boxe HERTZ Energy ESK 165. Pe spate am HERTZ Dieci DCX 690. 1.Dispun de aprox 5-10 milioane :-) [stiu ca marja e mare, dar daca e ceva de 6 milioane la aceeasi calitate cu ceva de 9, de ce sa dau bani in plus?;), asa ca las la latitudinea voastra...] pentru TOATA lucrarea. La suma asta sa ies cu tot cu montaj si ce presupune asta, la un atelier profesionist, ce imi recomandati pentru un SubWoofer? Ma gandesc ca mi-as lua mai degraba la un sub care sa vina in incinta de la producator gen Hertz Energy EBX 200(250) R, dar nu ma cramponez in ideea asta :-). Prefer calitatea sunetului inaintea duduielii nebunesti a bassilor. :-P Astept raspunsuri motivate cu avantaje/argumente... 8) Va multumesc. Adi |
Re: Am sistem audio. Vreau Sub decent de 5-10 milioane. Ce imi recomanda expertii?
De ce nu pui un Hertz ES300D daca tot ai restul de componente Hertz..Ca si alternative iti recomand suburile Helix Esprit si Precision sau JL AUDIO W3..mergi asculta si vei alege singur..
|
Re: Am sistem audio. Vreau Sub decent de 5-10 milioane. Ce imi recomanda expertii?
Da, cum zice si Alex, ia tot un Hertz. Eu asa am facut, fata/spate/sub Hertz, dar din lispa de spatiu am ales o solutie custom de care sunt foarte multumit.
https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/86111-subwoofer-custom-incinta-roata-rezerva.html |
Quote:
Probabil pentru ca: 1. Nu stiu cat m-ar costa sa-mi faca si cutia si tot la un atelier profi? adica sa-l monteze, intelegi tu... 2. Ma gandesc ca poate ar fi mai convenabil sa il iau gata-facut. Merci |
Quote:
Si inca ceva... Cu ampliful meu [Audison SRX2] - Pot sa imi amplific si un sub, pe langa cele 2 difuri de pe fata?:?: 10X |
Vorbeste cu SAXO si te poate ajuta el cu mai multe informatii legate de Hertz..
|
Sigur, boss... Merci, voi vorbi cu el.
|
5 Attachment(s)
este si la Lightning Audio pachetul Strike la 8 milioane ce include subwoofer pe 12" strike incinta si amplificator S4.200.2.pretul e foarte bun. si garantat ca suna bine
sau este la Rockford Fosgate pachet bas Punch P1 ,cutie ,amplif P-300-2 si cabluri la 1500 lei |
2 Attachment(s)
aici sunt de la Lightning audio
|
1 Attachment(s)
si la 650 lei 12" Lightning Audio Strike cu 2 bobine 500 wrms.......... maxim 1500w
iti pot arata o masina cu basul respectiv ... o sa ramai impresionat mai jos e si o poza cu el |
Quote:
Nu stiu cum e modelu nou de srx2 ca eu nu vorbesc de modelu 2008, dar oricum sa amplifici si difuzoare si un sub cu un amplificator pe doua canale intra in categoria "asa nu!". |
OK, am inteles. Intrebam doar asa, ca nu stiam daca se poate. Super, atunci ma mai gandesc sa vad ce fac... probabil va trebui sa imi maresc bugetul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning