| micutzu_mrc |
15-10-05 14:35 |
SAU INPLINIT 2 ANI DE TRECERE IN ETERNITAE- ANDREI LECA-!!!
ASTAZI 15.10.2005 SAU INPLINIT 2 ANI DE LA MOARTEA LUI ANDREI LECA UN ADOLSCENT CU VISURI MARI LA FEL CA NOII!
Vreau in continuare sa va spun cateva vorbe de ce am deschis acest subiect pt ca daca nu vedeam pe cineva astazi si sa imi aduca aminte ca se inplinesc 2 ani de cand .............nu ma i tineam minte si vorba aceea ,,Ochii care nu se vad se uita,, asa sa intamplat si in ceea ce ma priveste........deci sa incepem:
Astazi mam dus cu mama la noul magazin Domo de la Obor sa facem cumparaturi pt pomana lui tata(ce ironie)am ramas la masina pt ca o parcasem si aiurea ,la un moment dat sa apropiat de mine un domn prezentabil cu parul grizonat si cu o expresie a fetei care exprima durere,tristete,disperare si ma intrebat daca stiu adevaratul motiv din care a murit ANDREI LECA .La inceput am fost cam suspicios dar mi a spus ca ma vazut la televizor si ca el stie sigur ca astazi se inplinesc 2 ani de la moartea lui ANDREI si ca parinti lui au fost astazi la cimitir.I-am povestit ce stiam si ma uitam la el si ai vedeam lacrimile in ochii si nu intelegeam ,dupa ce iam povestit ce stiam eu la intrebat de unde stie asa sigur ca astazi se inplinesc 2 ani de la moartea lui ANDREI si daca este prieten de familie cu parinti lui, in momentul urmator la buvnit plansul mi a intors spatele si a plecat ,am ramas socat si ma uitam cum mergea si plangea intr-una ............ma i departe NO COMENT,dar totusi ,,SA FII FOST TATA L LUI ANDREI LECA!?,,
P.s DUMNEZEU SA L IERTE!!!
|