![]() |
Tuning Motor la un 206?
Am un Peugeot 206 1.6i 16V 110CP. Ce tuning pot sa-i fac la motor?
Astept sugestii... Poate spuneti si cu cat creste puterea motorului... |
E simplu...urmeaza aceasi pasi ca si ceilalti .
Chip tuning (avand in vedere ca ai turbina ) creste puterea cu 25-30% Kit de admisie - nimic.(sunet frumos) Evacuare-nimic.(sunet frumos) Treaba cu sunetul frumos ...va fi influentata de faptul ca masina e diesel din cat am inteles. |
1.6 HDI, si ai 110 cai? Din ce an e? Stiam ca HDI din 2000 are in jur de 90 de cai.
Exact cum a zis si Cls21b_EVO, chip-ul ar fi cam primul lucru. :) |
Am gresit eu cand am scris. Motorul este pe benzina... :)
|
O intrebare din partea unui prieten...
Ce se poate face la un motor de Peugeot 206 1.1i 60CP (precizati si cu cat creste puterea va rog :) ) |
Asadar...amandoua sunt motoare aspirate pana la urma.
Tot aceasi pasi ...cu cateva mici modificari. Chip-tuning :pe motor aspirat se va inregistra o crestere de 11-12% din puterea initiala a masinii. Kit de admisie-sunet frumos (avand in vedere ca e pe benzina...) Evacuare din inox ...cu diametru marit.( ----||---- , ----||---- ) |
Re: Tuning Motor la un 206?
dak tot vine vorba de tuning la motor de peugeot 206........eu am un 206 GTI....2.0 16v 138 cp......si as vrea sa stiu dak a pus cineva turbo pe asa ceva ?
|
Quote:
|
salut am shi eu un 206 negru proaspat cumparat de tata :P eu ink nu sunt sofer mai am putzin adik 3 sapt!
as vrea sa sthiu shi eu ce pot face la un 206 1.4 hdi! tuning exterior shi motor shi pe la ce bani! ms mult:D |
Salut!
Am facut si 16i 16v de la Peugeot si 2.0 16v 136cp si 2.0 RC 177cp si 1.4 hdi , la aspirate se simte este o inbunatartire bine venita si pt cei interesati se poate proba daca nu va satisface o facem la loc si nu costa nimic iar la 1.4 hdi chiar este diferenta pt ca se cistiga aprox. +20% cuplu si putere.La motorul de 1.1 60cp se mai cistiga aprox. 6cp si 9-10Nm se va simti asa cum se simte si la Matiz cresterea de doar 5 cp ! Pt preturi astept PM! Cu respect, Ceky |
Quote:
~Nautilus |
zbuciumus te poate ajuta si sfatui cel mai bine. da-i un PM si te va ajuta cu siguranta
|
mai fratilor,la un 206 1.6 HDI de 110 cai cam ce ar fi cel mai eficient lucru de facut fara sa ii atinga tare rezistenta motorului,avand in vedere ca e 1.6 si cred ca e comprimat foarte tare de au scos atata din el.ar fi binevenite nishte sfaturi si pareri.sau daca si-a cipuit careva un motor ca asta.din reprezentanta de la eurial asta e singurul 206 cu motorul asta care sa comendat de la ei asa cred ca e cam rar.numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning