![]() |
Audi pregateste R8 GT3
4 Attachment(s)
Divizia motorsport de la Audi planuieste sa lanseze o versiune de peste 500 de cai putere a lui R8 care va alerga in cursele de GT3. Noua masina a fost proiectata pentru echipele private si se incadreaza in regulamentul pentru productia de baza a unui model GT3, putand acum sa participe in competitiile nationale si internationale.
Pentru ca normele GT3 interzic folosirea tractiunii integrale, Audi R8 dispune de tractiune spate si vine cu o noua cutie de viteze secventiala cu sase trepte. Suspensia este aproape stock, in timp ce partea aerodinamica a fost schimbata, bolidul beneficiind acum de spoilere redesenate si un eleron imens. Audi R8 GT3, cu numele de proiect "R16", va intra pe pista la cursele din sezonul 2009 si va fi construit la fabrica din Gyor, Ungaria. |
Re: Audi pregateste R8 GT3
Frumos si este la 2 cm de asfalt :shock:
|
asta da R8 :D ... eu zic ca e reusit ca design
|
vai cum poate sa arate
de fugit nu cred k fuge :)) zboara :)) |
imi place unde-i prezentata - autobahn
|
e criminala!!!! :shock:
|
Imi place!!! Dar tot cu Porsche sunt... GT3 Cars rulzz!! S-a alaturat lu Porsche acuma!
|
Foarte tare masina (bolidul) .
Dar prezentarea nu cred ca e pe autobahn pentru ca nu am vazut in Germania autobahn-uri cu 7 benzi pe sens :shock: Cred ca e mai degraba pe circuitul lor de teste acolo unde au testat si cei de la TOP GEAR Veyron-ul .:?: |
Nu pot sa merg cu ea si la casa mea de la tara, ca e prea joasa, deci e degeaba :) Serios acum, lasand gluma la o parte, cred ca va face o figura buna iar masinile Audi vor fi, ca de obicei, unele din cele mai temute pe circuit.
|
superba NO COMMENT
|
mama!!!!!....vreau si yo una dasta:dribble::dribble::dribble::peace:
|
ohoo...cred ca va fi un concurent de temut...;)....imi place ce a iesit:peace:
|
interesant.......
|
inteleg importanta eleronului, dar totusi parca e exagerat de mare :-s
|
deci :-s
daca mai ma uit mult imi fac inima rea :)) super parca este lipita de asfalt daca vor sa o strice sa vina in rom |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning