![]() |
O.CT Audi S3 - 550 CP si RWD
12 Attachment(s)
A trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit nimic de tunerul O.CT insa cu siguranta acesta stie sa faca o impresie buna atunci cand anunta ceva nou. Ultima creatie a tunerului din Austria este un Audi S3 modificat excesiv care a fost transformat intr-o bestie cu tractiune spate.
In afara de trecerea de la tractiunea integrala la cea spate, O.CT a inlocuit si motorul 1.8 turbo de 210 cai putere cu unul V6 twin-turbo de 2.7 litri care dezvolta nu mai putin de 550 cai putere. Tunerul austriac a dotat exteriorul masinii cu un wide bodykit care include spoilere mai largi, in timp ce la interior a adaugat elemente din fibra de carbon, scaune tip scoica, un nou volan si noi instrumente de bord. Chiar daca aceasta versiune este unicata si a fost creata mai mult pentru demonstratii si show-uri, tunerul austriac nu ar spune nu unor posibile comenzi din partea publicului. |
Re: O.CT Audi S3 - 550 CP si RWD
din cate stiu eu twin-turbo nu e acelasi lucru cu bi-turbo...deci topicu contrazice ceea ce scrie pe motor...arata foarte bine, iar in privinta performantelor...nici nu cred ca fuge! :D:lol:
|
bv ,a iesit ceva frumos
|
o adevarata bestie ... foarte frumoasa
|
Twin si Bi acelasi lucru!
|
Quote:
|
nush altzii ce zic dar eu knd aud d 550 cp pusi p un a3...ma gandesc la cva fum in nas pt majoritatea masinilor cu pretentzii sport d p strada:D:)):twisted:
|
eu totushi stau si ma intreb cu e cu schimbatoru ala :)
performante, sa nu mai zicem nimic ca nu are rost :) 550 de caluti, RWD, nici nu cred ca da cercuri :)) |
cum sa fie..k cu facaletzu:)))....cred k au pus cutie secventiala...k xcum aia originala nu rezista la puterea motorului:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
woow...550CP pt RWD :twisted: cerculetze tata....:-P....pacat ca interiorul ala arata a masina de circuit....:sad:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning