![]() |
vand neoane flexibile
4 Attachment(s)
vand neaoane flexibile de 1,2,3 metri lungime si diferite culori incurand . deocamdata am doar de 1 metru si albastre . au grosimea de 4mm. se poate indoi in toate felurile . sunt dedicate pentru tuning interior - exterior masina . ornamentarea bordurilor ,scimbator , usi , volan . pret 70 ron , metru . claudiu_0766816812. si niste poze reale .
|
Re: vand neaoane flexibile
Salut, spune-mi te rog daca se pot taia la orice dimensiune sau trebuie folosite lungimile standard.
Daca da, sunt interesat de cel de 1 metru. |
Re: vand neaoane flexibile
3 Attachment(s)
daca tot ma intrebat mai multa lume , azi am taiat din unul cam un cm si merge , deci se poate scurta fara probleme si ca sa vezi cat de flexibil ie , am scris pe un burete din el culmea ,niku tau . asta mia venit pe moment in minte . noroc .
|
Re: vand neoane flexibile
:D
F tare! O sa te sun pt ca am nevoie de unu! Merci frumos! |
inca mai sunt
|
Salut! Ma intereseaza si pe mine o banda electroluminescenta din asta...dar am cateva intrebari :) Pe spate are autocolant nu? Ca sa o pot prinde de suprafata destinata, nu? Oricum ar fi pe mine ma intereseaza una de 2m :) Si inca ceva...asta se conecteaza direct la 12V sau are un releu ceva??? Din care comanzi ON/OFF...daca sa pulseze sau nu (ca asa am mai vazut) Cand primesti sa ma anunti, numa bine
|
Si pe mine m-ar interesa pe rosu. La fel, intreb cum se alimenteaza
|
salut , nu sunt auto adezive , au in pachet un superglue transparent , dar poti folosi orice solutie de lipit transparenta , si daca vrei ceva care sa poti sa desfaci mai tarziu poti folosi silicon transparent , cat despre alimentare au cablu de 2 metri cu un circuit de protectie si mufa de bricheta . dar se poate lega in orice alt loc unde ai 12V . saptamana viitoare imi vine comanda , h3rodot ai zis ca tear interesa rosu , zimi ce lungime ca sa adug la comanda , noroc.
|
Io vreau 1m pe rosu. Te sun maine
|
eu astept aia de 2m....;) dami mesaj cand il ai
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning