![]() |
norma poluare golf 3
as vrea sa iau un golf 3 motor 2 litrii din 8/1994 cod motor 2e care este euro 2...in romania ce norma de poluare are?unde gasesc un site unde imi arata.multumesc
|
Re: norma poluare golf 3
ca o adaugare am citit undeva pe un site ca normele de poluare s-ar calcula ceva de genu:
pana in iulie 92 romanii nostrii le coteaza ca fiind non euro din 1 iulie 92 pana in decembrie 95 inclusiv sunt euro 1 din 1 ianuarie 96 pana in 2000 sunt euro 2 sa fie adevarata toata hotia asta???tin sa precizec ca fostul golf 2 gti din 87 avea catalizator si sonda lambda si era trecuta ca euro 2 iar actualul golf 3 este din 94 si este euro 2+ |
am trimis mesaj la rar si mi s-a raspuns:RAR respecta omologarea facuta de cosntructor. Daca constructorul a omologat masina conform normelor de poluare EURO 2 ea va primii aceeasi norma de poluare si in Romania.
|
|
Quote:
|
toate golf3 sunt euro 2
|
sunt si euro 1
|
Quote:
Asta ar insemna ca o dacie berlina din 2001 care are un gunoi de injectie monopunct sa fie Euro 3.Suntem de rasul lumii... |
Chiar crezi ca injectia monopunct este un gunoi?
|
Aici in acest caz vorbeam de injectia Bosh a Daciei berline.( anume monopunct incadrat la euro 3)
In comparatia Monopunct vs Multipunct este o foarte mare diferenta si toate +urile sunt pt multipunct. |
ce treaba are injectia si cu catalizatoarele puse pe masina ?
si ce a spus coleg mai de sus cu raportarile la ce euro are masina treaba sta in felul urmator : (vb in cunostinta de cauza ) pana in iulie 92 - non euro iulie 92 - 94 euro 1 peste 94 euro 2 ce este trecut pe brif ca fiind e2 sau d2 sau d3 este o norma fiscala folosita la nemtii pt a plati mai putin la asigurari ,impozit ,autostrada si statul roman nu tine cont de ele . pt ca multi si-au luat teapa cu chestia asta . |
bogmotorsport - maine ma duc la rar cu brief-ul de la o masina din 94 cu motor 2e/schadstoffarm e2. revin cu detalii.
brgds, edi |
Quote:
|
salut,
nu am ajuns la rar dar am dat de 2 baieti care au acelasi tip de motor - 2E unu din 1993 si unu din 1994 care au luat euro 2 (la cel din 1994 scria acelasi lucru ca si la masina de vreau sa o iau eu - schladosffarm e2 cod 0414. pt mine este de ajuns. brgds, edi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning