![]() |
Primele imagini cu Seat Tribu
9 Attachment(s)
A doua surpriza de la Seat pe ziua de astazi vine sub forma unor poze cu versiunea de productie a conceptului Tribu. La fel ca si in cazul lui Exeo, aceste imagini au fost inregistrate de catre Seat la oficiul de marci. Primul SUV al constructorului spaniol va fi bazat pe modelul Volkswagen Tiguan asa ca ne putem astepta ca acesta sa fie propulsat de motoare TSI de 1.4 si 2.0 litri si diesel de 2.0 litri. Chiar daca in aceste poze modelul beneficiaza de 5 usi, nu este exclus ca in viitor sa fie lansata si o versiune cu 3 usi. Noul Seat Tribu va fi lansat pe piata in prima jumatate a anului 2010 si va concura cu modele ca Honda CR-V, Renault Koleos, Opel Antara si Toyota RAV4.
|
Re: Primele imagini cu Seat Tribu
hmmm miroase groazinc d tare a toareg shi tiguan puhhh
|
la spate seamana si cu mitsubishi outlander...in fata cu tiguan...tot kitsch! astia de la VAG fac misto de seat!
|
mie imi place.....:D...de ce sa mint?...cred ca arata bine
|
astia de la seat sunt mai tari decat copiatoarele xerox
|
nu au nici o sansa in fata CR-V'ului care dupa parerea mea is cam cu 2-3 clase peste ce se anunta a fi acest Seat Tribu;)
|
mie ,sincer, imi place mai mult decat tiguanu ... asta si leonul ce sunt reusite ca in rest cam varza pe la seat
|
nu stiu ce e cu VAG...inainte seat aveau emcanica de vw curat, dar macar isi faceau singuri caroseriile...acuma vad ca nu se mai ostenesc deloc. iau un modele xistent si trantes noul lor desing de crema fatza/spate si gata...noul seat X-ulescu! bine, probabil vor fi mai ieftine decat variantele vw... dar ma indoiesc, la cum a f cu seatu leon 1p.. acelasi pret ca golfu dar nu se compara...
|
arata urat spatele ala,paraca ii lipseste ceva
|
la spate ar fi trebuit lucrat mai mult si nu prea da a tiguan doar forma caroseriei dar in rest e reusit
|
mie mi se pare ca e copiat dupa Audi Q5
|
Un SUV mic concurent la modele deja consacrate. E bine sa ai cat mai multe alternative intr-o clasa.
|
arata binisor sa vedem ce va iesi cand vor scoate si kiturile sa vezi atunci topicuri frate ce tare e acuma toata lumea il critica
|
eu nu inteleg rostul la masina asta.....chiar mai avea nevoie VAG de INCA un tiguan????. probabil skoda va fi urmatorul producator care va aparea cu un prototip similar.
|
nu probabil..ci sigur skoda va avea si ea asa ceva :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning