![]() |
Numere rosii
Mi-am cumparat un Bmw 316 din 95. Masina este adusa din Germania, insa a avut deja un proprietar roman, eu fiind al doilea. El are domiciliul in judetul Gorj si a luat numere rosii in judetul Gorj . Acum ca eu am devenit proprietar al masinii pot lua numere rosii de Bucuresti ? Si ce acte imi trebuiesc ? merci astept raspuns
|
Re: Numere rosii
aceasi intrebare si eu ! stie careva ????
|
Am fost ieri la politie si am facut actele . Iti trebuiesc urmataorele acte :
- brief mare + copie - brief mic + copie - buletin de identitate + copie - asigurare pe cel putin o luna + copie - taxa de 13 lei pt numere provizorii la CEC - taxa de 7 lei pentru numere provizorii la circa financiara Copiile raman la politie, iar originalele la tine . O sa mai platesti 40 lei pentru numere. O platesti direct la ghiesul de unde iei numerele . Daca esti din Bucuresti, mergi la Pipera , acolo e sediul nou. |
deci sa inteleg ca ai reusit. nu am avut timp sa trec pe la politie dar dabea pe 8 sept imi expira numerele :D
|
Am fost trebuie maine sa ma duc sa iau numere provizorii pt Bucuresti , maine imi expira alea de Gorj .
|
Aceeasi intrebare....dupa noile reglementari se prelungesc numerele rosii? Am auzit ca se prelungesc pana la 3 luni....nam chef sa stau cu masina in parcare pana in noiembrie cand sunt programat....stice cineva ceva?
|
asa am auzit si eu , tot in noiembrie am programare la RAR . o sa ma duc sapt viitoare sa vad care-i treaba . daca aflati ceva inainte , dati de veste :) .
pt numere rosii trebuie si o hartie de la RAR cum ca ati fost programati , ca altfel , nu dau nr rosii . |
asa am auzit si eu ca ai mai putea prelungi cu inca o luna numerele rosii ,deci pana la 2 luni nu 3...eu cand mi`am luat numerele rosii mi-au trebuit urmatoarele acte:
-brief mare + copie -brief mic + copie -B.I + copie -adeverinta de la rar cu programarea + copie -asigurare pentru o luna + copie -taxa de 13 lei pentru numere provizorii la CEC -taxa de 7 lei pentru numere provizorii la financiar -40 lei pentru numere -numerele vechi (in cazul meu nr provizorii de germania) -si vreo 3 ore stat la rand :))) Daca nu sunteti siguri ca aveti toate actele rugati persoana care va da asigurarea sa va spuna de ce acte mai aveti nevoie. |
@ CmI-user
nu mai trebuie cumva tradus actul vanzare-cumparare ? |
Merge si pe 3 luni numere rosii. Nu va grabiti sa inscrieti masina. Poate se scoate taxa de mediu pana atunci .
|
Eu am numere rosii de Bucuresti acum, a doua oara cand masina are numere rosii . Am lovit putin masina . Si tre sa o repar . Ma duc cu actele ca am lovit masina si imi mai da numere rosii o luna. Stiu sigur. Am vb cu cineva de la Pipera de acolo.
|
Quote:
Nu..Mie nu mi-a cerut asa ceva...nu am tradus nici un act pentru nr rosii |
eu nu am inteles ceva. vreau sa imi cumpar o masina, numerele rosii expira pe 15 septembrie, daca o cumpar eu pot sa le prelungesc iar pe 3 luni? masina acum are numere de iasi, eu sunt din vaslui. la fel, nu vreau sa ma duc pe platforma la rar:D
|
poti sa scoti si tu dupaia de 2 ori pe perioada de o luna fiecare...adica 2 luni
nu conteaza proprietarul pentru ca politistul de la ghiseu pune stampila pe brieful mare de fiecare daca cand scoti numere. le: acum am citit mai cu atentie mesajul tau si am cateva nedumeriri: 1) cum adica expira pe 15 sept ? 2) cate numere rosii a scos proprietarul ? Nu conteaza daca se schimba proprietarul...masina poate sa aiba numai 3 numere rosii. Sper ca m-am facut inteles...sunt un pic cam obosit :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning