![]() |
O mica mare dilema
Salutare!! Cat de curand am sa-mi iau si eu o masina si nu prea stiu ce :oops: , am doar 3 optiuni care intradevar imi plac:
e36 : ma sperie la el intretinerea , nu stiu cam cat ar costa , am tot auzit ca papa mult , ca motorizare , 318 diesel de preferat , sedan calibra : imi place enorm masina asta , dar consuma cam mult , garda destul de joasa vectra a hatchback : o calibra in 4 usi un pic mai inalta Chiar nu stiu ce sa aleg , ca nu sunt de bani gata , va fi prima masina din familie (tata ne avand permis :lol:). As vrea si ceva sa consume putin si ceva care sa fie durabil , cu costuri de intretinere cat mai mici , nu ma intereseaza caii putere nici viteza momentan , trebuie sa realizez ca sunt incepator. Tin sa precizez ca am cam 2500 euro cu tot cu inmatricularea pe bg. , de mers cu ea o data de 2 ori poate de 3 ori prin bucuresti pe saptamana si in weekend 70 km dus pe autostrada soarelui pana la tara (cam 10000 pe an). O voi lua din bg. deci (fara suparare) fara anunturi de vanzare. Va multumesc mult si sper ca nu pun prea multe conditii!! Numai bine! |
Re: O mica mare dilema
eu cred ca faci o mare greseala daca achizitionezi masina din bg. se stie cat de "bune" sunt masinile scoase la vanzare acolo
|
O iau de acolo ca varamiu se ocupa cu asa ceva , duce omu frumos in targ isi alege masina , o inmatriculeaza tot la ei (cunoaste un bulgar) ,si nu stiu sa fi avut probleme cu vreo masina pana acum. :D Oricum multumesc de sfat.
|
Dintre toate as alege Vectra A!
|
Ca si masina de familie si eu as alege Opel Vectra.
E ok si ca intretinere, piese de schimb si consum. |
Calibra nu ii vad rostul tinand cont ca va fi de familie. Oricum decizia e a ta mai bine spune o suma de bani in care te incadrezi poate mai exista si alte alternative sau esti hotarat pe una din astea 3 ?
|
2500 euro cu tot cu acte insa una din astea 3 , deoarece imi plac mult aceste modele. Calibra cred si eu ca va cadea , deci mai ramane e36 sau vectra a. Grea decizie :?:
|
ce zici de un golf 3 (consum mic , numa buna pt un incepator si destul de incaptoare)
|
2 Attachment(s)
Nu ma prea atrag golfurile. Si contrar sfaturilor voastre am gasit un bmw e36 frumusel care cam imi face cu ochiul, 318tds din 96 , 178k , geamuri el. si oglinzi , tot felul de dracii din astea , comp. de bord la un pret de 2700 cu tot cu acte. Ce spuneti , se merita???
|
1 Attachment(s)
Ia uite asta la 2400 neg in romania , cu rar facut, identificare, clima,abs, trapa,geamuri electrice , oglinzi incalzite , etc... Nu crezi ca merita mai mult?
|
Frumos ,insa nu vreau altceva decat cele mentionate mai sus , sa-mi fac damblaua. Bafta la vanzare cu butoiasul
|
Eu cred ca bmwu ala e pus acolo, ca mai are si alte scopuri(a se citi ca:seara prinde la pitzipoance)
ti-as mai fii recomandat laguna 1.dar daca zici ca pe alea ti-a picat i-a pisicuta:D |
Se poate inchide , s-a achizitionat pisicul. Multumesc mult pentru sfaturi! Bafta!
|
sa il stapanesti sanatos!
|
Ce euro are de curiozitate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning