![]() |
Dacia Logan FIA GT
3 Attachment(s)
Dacia Logan FIA GT, dupa cum zice si numele, ideea acestei masini a fost "FIA GT", m-am gandit ca ar trebui sa aiba si romanii o masina demna de participat la fia gt, ca tot se tine concursul si la noi, ideea a venit atunci cand am auzit pe cineva zicand "He si romanii cu loganurile lor obosite se chinuiau si ei pe acolo",(era vorba de concursul de anul trecut ) si probabil ca multi spun asta asa ca mi-am pus in gand sa fac aceasta masina, ce a iesit vedeti mai jos.
masina are si greseli de modelare si de conceptie, totusi eu sunt multumit de ea :). LE : La motorizare m-am gandit la un motor central, cu tractiune integrala. (in timp lucrarile vor fi mutate pe topicul dedicat lucrarilor mele, momentan ramane un topic exclusiv cu aceasta lucrare) |
Re: Dacia Logan FIA GT
foarte frumos.chiar ai dat o sursa de inspiratie.bravo si mult succes in continuare
|
super marfa bafta in continoare:shock:8)
|
bv, imi place, din pakte nu cred ca cei de la dacia vor face si ei o masina k asta pt city challenge :sad:
|
dacia la fia gt ? =)) stii ca styling nu inseamna si CP...
oricum felicitari pt design. |
dacia...logan fia gt..cu motor in mijloc adica in spatele soferului ! gen Renault Clio V6 ce zici cum suna ? :D apropo frumos loganul !
|
pai ideea asta a fost de la inceput, motor central (sau spate) ( ps vezi prizele laterale) :))
nu ma gandisem la clio v6 neaparat. |
pai avand in vedere ca Renault..are clio v6..si loganul e derivat din clio..pe mine acolo m'a dus gandul ! oricum beton ideea..si ar mere ceva ...Rosu-galben-albastru pe toata masina:D
doar ca idee :) a da si am vazut prizele laterale..ma miram de ce sunt asa mari..frane ventinalte spate..,racire motor,alea alea ! ;) :lol: |
Frumos design :) Daca as avea un Logan si $ sa il tunez mias face asa bodykitul ;) Superfrumos, eu cel putin is impresionat de stylingul xterior care lai facut
|
F frumos Grigo , imi place , tine-o tot asa
|
Tare kitul a-mi place fata mai mult:D
|
super,ai incercat sa faci un logan pikup?
|
Nu prea seamana cu o masina de fia gt......trebuia un eleron mai masiv....si jenti mai mici cu cauciucuri groase.....de 55......in rest e frumusica..:D
|
imi place cum a iesit bv...succes in continuare
|
superb!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning