![]() |
Tico din Cluj
9 Attachment(s)
M-am gandit sa va prezint si eu masinuta pentru a afla parerea voastra si pentru a cere cateva sfaturi.
Masina nu a suferit prea multe modificari dar cele facute sunt 100% home made.Acum lucrez la partea exterioara si o sa am nevoie de sfaturile voastre. atasez cateva poze cu ce am facut pana in momentul de fata, si mai incolo(tre sa le descarc pe calculator) la ce lucrezi acuma. Orice parere sau sugestie este binevenita. |
2 intrebari:
- Din ce sunt facute fetzele de la ushi??? - Nu ti-a cazut inca tabla de la woofer??? :lol: |
1.fetele de usi sunt din fibra
2.nu :D |
frumos sistemul audio .. sper ca se aude pe masura :lol:
|
se aude bine insa nu este inca terminat dar acuma mam apucat de exterior.. sa vad ce iese, si dupa aceea completez si partea audio.
|
6 Attachment(s)
Din cauza rotilor care atingeau aripa spate am fost nevoit sa pun inapoi pe spate jantele originale. Am vorbit cu un tip care intareste amortizoare si zilele astea sper sa-mi faca si mie operatia.Arcuri mai tari nu stiu un as putea gasi,evetual arcuri de matiz, daca se potrivesc.Daca aveti ceva idei cum as putea rezolva problema asta nu ezitati sa postati.
Intre timp m-am apucat de exterior,iata cateva poze cu masina in lucru: |
...cum faceti pragurile alea?
stiti pe cineva care vinde asa ceva ...eu tot caut ... :cry: |
se fac din fibra de sticla, cu ajutorul lemnului
dar mai bine le cumperi :D e mai simplu (crede-ma, e mai multa munca + investitie sa le faci singur) |
pai..cica costa cam 2 milioane... setul de praguri..ce ziceti ..merita?
eu am cumparat de curand un ticozaur din asta.. cam obosit.. si tre aranjat..cam cati km merge un tico ...fara sa se umble la motor? |
2 mil ? de unde frate preturi din astea ?
un set de praguri e 800.000 :wink: |
3 Attachment(s)
New pictures: :oops:
|
frumos, frumos..mi-a sugerat si mie cineva sa fac asa capota, dar nu prea mi-a placut sincer sa fiu...acum stau in cumpana intre 2 modele
felicitari pt condensator, mi-ar trebui si mie unul :wink: |
moaaaa
moaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gataaaaaaa drepturi de autor shifter :))))) joke.....ce ai mai facut ma? ca pe net nu te mai vad....capota? commo estas????:)))hai dai si tu un apel ceva cand intrii pe mess sa vb sa intru si eu ....ps.......am vreo 2 ideei sa facem noi ceva.....mai incolo cand termini si tu cu aia......oricum o sa vezi ce idei tari o sa mori trust me
|
4 Attachment(s)
inca ceva poza cu un virtual tuning facut azi de un prieten.Cam asa ceva vreau sa iasa in afara de spoiler fata care o sa fie diferit.Vrea sa aud si parerile voastra ca eu poate nu sunt destul de obiectiv. :roll:
Pragul si aripa spate sunt deja facute dar nu sunt finisate. |
hoho..ce bine arata tico asta..bv frate.. :wink: ai fakut parfa pleoapele :)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning