![]() |
Indemanare la Plopeni - 22 octombrie
Quote:
Care se baga? |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
acest eveniment este sustinut de catre primaria orasului Plopeni si organizat de clubul MidNight Racers..evenimentul va cuprinde o cursa de indemanare, cel mai aplaudat burn alaturi de cele mai spectuloase cerculete.. pt inscrieri in cursa si info va rog sa ma contactatzi.. 0723343661 DRooPY sau pe YM.. id droopy_swat.. :)
|
primitzi si spectatori?
|
eu as vrea sa particip....dar am matiz si nu sta prea bine la capitolul stabilitate.....daca totusi mai iau parte si alte masini mai slabe....cu cea mai mare placere particip....
|
pai trebuie sa primeasca si spectatori ,ca fara parca nu mai e un concurs adevarat!!! parerea mea :wink:
|
normal ca vom primi si spectatori.. :)
|
vom fii acolo!!!ca spectatori :wink:
|
Ce * puneti intrebari d`astea mey???
Pai pt ce se mai face show`u ??? Doamne..... |
1 Attachment(s)
ce-o fi o fi...eu deja m-am inscris.....cu toate ca ''bestia''mea e stock de dragul spectacolului ma duc....care vretzi sa mergetzi,mai am doua locuri in masina....
|
as vrea eu sa arate asa.... :lol:
|
Niciodata nu se stie :wink: ! Mai stii cand o sa vina si ziua cand MICUL GIGANT va spulbera un peugeot 309 spre exemplu prietenii stiu de ce :wink: :D :D :twisted: :twisted:
|
Droopy
Sunt ceva persoane din PL care s-au bagat sau se vor baga la proba ? Asta din ce sti pana acum .. |
pe lista mea sunt destui...si inca vor mai fi.. in concluzie.. sunt
|
:lol: :lol: asta e un lucru bun.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning