![]() |
Muzica pe scuter
cam cat ar costa un sistem audio ptr scuter de curand am achizitionat un yamaha aerox de 70 cc si merge 120 130 si as vrea sa imi spuneti cam cat mar costa un sistem ptr ea vb de 2 boxe acolo nu cine stie ce muzica sa fie
|
Re: Niste muzica pe scuter
Pai si eu vreu sami pun pe scuter si am calculat in mare iei - un amplif de 50W- 50 Lei (nou) - o boxa de bas si o inalta (Depinde ce boxe iei te orientezi sa fie mai ieftine) - si un mp3 sau mp4 playere sau un CD player portabil (si aici te orientezi tu ceva mai ieftin sau poate deja ai)
|
Şi dup'aia băgaţi o manea ! :rolleyes2 Hai mă băieţi, fiţi serioşi, un mp3 cu căşti nu vă ajunge ? Eventual fără muzică, că e destul de necesar să auziţi şi un claxon. |
Quote:
|
ms raman dator
si cam cat ai calculat ca te costa?? |
pe mine vreun milion !
PS: no sa pun manele numa house si hip-hop |
[QUOTE=raulito;1717976 - un amplif de 50W- 50 Lei (nou)
Ma scuzati de offt topic dar unde anume ai gasit amplificator la 50 de roni ? pentru ca as dori sa cumpar si eu unul ( caut de mult unul dar am gasit numai la bani multi ) inca odata mii de scuze de off topic . |
Quote:
serios numa 1 milion??? si tiai pus si amplificatoare si de toate ??? tot ce trebe ca sa mearga muzica ??? si numa 1 milion |
Quote:
Quote:
|
raul acuma practic vorbim de ce vrei tu muzica pe scuter?
1). nu o poti asculta in mers 2). iti ocupa porbagajul 3). iti descarca bateria 4). e buna pt show:D bafta cu proiectu si sa ne tii la curent ;) |
1 Attachment(s)
sallut baieti
ziceti-mi si mie: am luat un amplificator ca sa pun muzica pe scuter, de 600w. Ce fel de boxe mi-ar trebui? Am pus niste boxe mici de 10 w si nu se aude nimic iar legatura am facut-o la telefon. Am dat pe el 50 lei plus un jack pt tel, 55 lei cu totul amplificator 600w. Bateria la scuter este normala de 12w 3. Macar ziceti-mi si mie cum sa fac legaturile |
salutare sunt nou p aici:D
in curand o sa primesc un scuter o honda x8r sh as vrea sa imi pun muzica p el, stitzi cum e in curtea liceului o muzica acolo;). boon eu am 2 boxe cu diametru de 10 aporx cu putere d 8W sh 4 ohm sh am 4 kre pot veni k twetere 2cu putere 5W p 4 ohm sh 2 cu putere de 3W p 4 ohm, bauiesc k am nevoie de o statzie de 100W dau mai mica marog cu totul vreau sa fie pus la un mp4 deoarece am deja unul.:D va multumesc ceror care ma vor ajuta |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi din lipsa d ocupatie :) am facut un experiment pe scuteru lu fratimiu... aveam un cd `player aruncat prin casa..am cumparat 2 boxe 15 lei boxa si cam asa a iesit
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning