![]() |
Opel Astra Bertone 2,2 super optic
7 Attachment(s)
Vand Opel Astra Bertone,2200cmc,150hp,125 km,2001,motor stock Euro4,vopsita in 2 culori(negru+auriu)la Porche Zentrum in Germania,Full la interior(fara clima+navi),geamuri heliomate+oglinzi,suspensii sport FK Automotive reglabile pe inaltime s.sport,jenti 17 alluete+cauciucuri Continental 215/40(+set de iarna tabla+fulda 195/60/15),evacuare Lexmaul(stie sa se faca auzita),masina audusa in iunie din Germania,RAR facut,super pret discutabil:!::!::!::!:>>>>>>>>>8499 E<<<<<<<<
|
Re: OPEL ASTRA BERTONE 2,2 SUPER OPTIK
Salutare,am vazut masina prin Slobozia,super smechera.Ce muzica are pe ea si pretul tau ultim care este,PM de la mine
|
Ma bucur ca place,sper sa aiba si acelasi succes la vanzare la fel ca si pe strada,muzica este standard a masinii,cd player comenzi pe volan+6 difuzoare...:rolleyes2
|
Quote:
|
Mai facem inca un UUUUuupppppppp!:rolleyes2
|
Inca valabil susssssss cu Bestiutza
|
Se pare ca va plac mult masinilie TDI,Gri Metalizat,mergem tot mai SUSUSUS cu bestiutza:twisted:
|
UUUUuuuPPPPppp valabil,de inceput de septembrie 9000euro
|
eu vreau sa te intreb dak ai fost multumit de ea...ma refer la intretinere, consum sau dak ai avut probleme majore cu ea
|
Salut,super multumit de ea,ca si costuri de intretinere nu iti pot spune prea multe,masina o am de 3 luni,i-am schimbat consumabilele(filtru aer-filtru polen-filtru benzina +ulei+bujii+placute frana )toata afacerea 500,iar probleme majore nu a avut(nu are):idea:
|
ms mult pentru informatii.....te am intrebat asta pentru k imi doresc si eu una....numai k eu o vreau cu motoru de 1.8(nu imi permit sa intretin un motor mai mare)
|
si ai un mare upppppppppppppp de la mine
|
Ms frumos,bafta la cumparare,sus cu bestiutza:shock:
|
Este in trafic,suuus cu ea!:D
|
8300 euro doar cu RAR facutsi platiti voi restu sau 9000 cu taxa platita nr,asigurare deci in valabil Upppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning