![]() |
Kicherer a tunat Audi RS6 Avant
14 Attachment(s)
O noua zi, un nou pachet de tuning pentru Audi RS6 Avant. De cel putin 700 cai putere. Cam asa ne-au obisnuit tunerii in ultima perioada de timp. Dupa MTM, ABT Sportsline si B&B, Kicherer extinde oferta pentru RS6 Avant cu un kit de 700 cai putere (evident).
"Gatit" cu un paintjob in doua culori, - grila, capota si plafonul sunt vopsite in negru restul caroseriei ramanand alb - Kicherer RS6 nu a fost chiar o povara pentru departamentul de performanta. Pe langa cei 700 cai putere, Avant-ul beneficiaza si de un cuplu de 780 Nm, cu 130 Nm mai mult decat versiunea stock. Cu atata putere la bord, RS6 Avant accelereaza acum de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde, de la 0 la 200 km/h in numai 13.0 secunde si atinge o viteza maxima limita la 280 km/h. O evacuare sport lasa sunetul sa iasa nestingherit in timp ce o noua suspensie coboara garda la sol cu 25 mm. Kicherer ofera si accesorii din fibra de carbon: oglinzi laterale, prelungire pentru spoilerul fata si difuzorul spate, iar jantele sunt pe 22 inci. Pretul pentru pachetul de tuning nu a fost inca anuntat. |
Re: Kicherer a tunat Audi RS6 Avant
asa da , nu`mi plac break`urile dar asta e exceptie...
|
A6 break - este printre putinele breakuri care arata chiar ok ....
|
Foarte tare! Oare daca scoteau din grila si cercurile de la Audi nu arata mai fioros? :D
|
Cele mai frumoase break-uri le face audi dar asta este cel mai reusit dintre toate
|
waw!! :shock: marfa rau...culoare o prinde foarte bine! arata criminal!!
|
frumoasa combinatie de alb-negru...si jentile alea pfff...marfa:X :peace:
|
super marfa....mai frumoasa decat de la ceilalti tuneri,combinatia alb negru e bestiala :D
|
Sincer am inceput sa ma plictisesc de atatia tuneri care se inghesuie la RS6-le asta .
O sa ajunga sa o tuneze atatia ca o sa spunem ca e la fel ca Veyron-ul xxx modele . A si apropo nu le-a trecut nici unui tuner sa monteze niste proiectore ? |
A si apropo nu le-a trecut nici unui tuner sa monteze niste proiectore ?[/QUOTE]
Alea le montezi tu optional daca vrei...il cumperi ajungi acasa...si ii bagi doua beculete dedesupt..si aia e:X :))) Reusita masina ... |
inca un rs6.....
da macar asta e si la exterior tunat, asta mai merge |
da-l ma draq de tuning ca arata bine si stock....dar 700 HP:shock: uuuuuu :woowoo:
|
Toti se baga sa modifice RS6 pt ca e o masina atat de reusita si e sigur ca vor avea succes, degeaba ii criticati voi ca "alt tuner care a modificat "breakul" asta?" sau mai stiu eu ce idei aveti in cap..
|
Nu imi prea place, cred ca din cauza jantelor care sunt groaznice. In schimb acceleratia pare realista nu ca in cazul B&B Tuning (15 hp in plus si cica 3.6 s).
|
Un alt RS6, un alt motor de 700 de cai...
Oare totzi tunerii vor scoate peste 700? Unde se vor oprii? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning