![]() |
Pleoape Octavia 1
Mi-am luat niste pleoape DAR nu stiu cum sa le montez. Imi poate spune cineva ce si cum va rog frumos... Nu mai am rabdare, vreau sa le vad pe masina :D
Le am de vreo saptamana insa abia ieri am gasit vopsea buna :) |
Re: Pleoape Octavia 1
Daca vrei sa le lipesti, poti incerca cu silicon transparent de faianta. Tine super bine.
|
Merci, ma duc acum sa incerc :)
|
Si eu tot cu silicon transparent am vazut ca s-au pus. Stima!
|
Noutati ceva, multumit de rezultat?
|
Da, le-am vopsit si lipit si au iesit super misto.
Numai ca acum 3 zile a intrat un INTELIGENT in mine in partea stanga. El s-a asigurat doar din stanga si eu veneam din dreapta. In fine acum caut un service cu decontare directa Asirom... de 3 zile si mor de nervi! Valoarea pieselor - 25 milioane! Trebuia sa-l strang de gat mai ales ca a fost si nesimtit si incerca sa ma scoata pe mine vinovat, ba ca: - am avut viteza mare pe straduta laterala - neadevarat - am intrat pe interzis - neadevarat Chiar gasise si martori - eram in fata Pompierilor pe 13 Sept, acolo lucreaza, noroc cu 2 pusti care au sarit pt mine. In fine, urati-mi succes in gasirea un service bun :( |
Numai soferi, bine ca nu ai patit nimik, iar ala puteam sa faca latre cat vrea, clar era vinovat, politia ia faptele, nu speculatiile aluia. Incearca la Torb Motors, pe bd. Timisoara, fost service Brady.
|
Multumesc, am fost la Radacini. Masina in 2 zile era gata insa mai au de lucrat la calitate...
Si tot am uitat sa fac poza la pleoape. Damn! Mi-am luat si un eleron de RS insa pt asta trebuie un service neaparat. Stie cineva pe cineva compentent si cat de cat ieftin pt treaba asta? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning