![]() |
cluburi in tulcea
Hai sa vb putin de cluburile din tulcea,ca cineva chiar se gandeste serios sa schimbe ceva in orasul asta
|
Re: cluburi in tulcea
care cluburi? :)))) club de fotbal avem.. club de volei ..poate si ping pong si spart seminte altele? :D AAA sa nu uitam de rolion cel mai club dintre toate :-P
|
Fanatik Motorsport
Anonymous Motorsport altceva?:-) |
Quote:
|
Quote:
Fanatik Motorsport Anonymous Motorsport Speedline Motorsport si cica Tulcea nu are activitate in lumea auto.... 3 cluburi prezente:-P |
Quote:
|
Sa nu uitam de "Clubul Pensionarilor" de pe faleza:-)
|
FRATE UN CLUB AL ORASULUI(EUGEN MAI ABTINETE DE LA COMENTARII)NU FANATIC 4OAMENI SPORT.UN CLUB CU MASINI ADEVARATE NU 1.5 DCI CA ALTII(FEON)!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Speedline-ul are un reprezentant bine cunoscut in lumea auto, FLY 1,8 16 v turbo. Anonymous, Evo IX GSR. Eu spun ca sunt ceva masini:-) |
Quote:
|
Quote:
Vezi ca si eu am 1.5 dci :punch: deocamdata... |
(feon...feon, da stii cum iti usuca parul!)
|
Exista doar o filiala a unui club auto in tulcea,acesta e Fanatik MS,... Nu exista Anonymous si Speedline in tulcea, doar cate un membru de fiecare care apartin clubului/filialei clubului din constanta
|
FRATE CUM SA MA EXPRIM CORECT ESTE CLAR VORBA DE CLUBURI AUTO NU DE CEALAM IEFTIM.UNDE MERG ANUME 'gangsteri" din orasul asta.vb pe forumul asta NUMAI despre masini(automobile)!!!!!!!!!!!!
|
vali are dreptate :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning