![]() |
Familia MR s-a marit ... + 2 new members ! surprise ...
3 Attachment(s)
1 Bishop VR6 :D VW VENTO VR6 , 2800cm3 , 174 cp (cica)
|
4 Attachment(s)
Aici chiar nu comentez :D
Va las sa-l cunoasteti .. la linia de start :D |
Bine ati venit in familia Midnight Racers!!!
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
:wave: salut si bine ati venit in randul midnight racerilor.
|
BIsh0p iti garantez ca ai facut cea mai buna alegere, bine ai venit in mijlocul nostru....
Esti unul dintre cei vechi cu multe \"antecedente\" in lumea impatimitilor de motoare turate la extrem, esti un castig pentru familia MR-ului..... Inca odata BINE AI VENIT!!!!!!!!!!!!!!!! Ai grija, de undeva din spate te va urmarii Pitbull-ul..... mrrrrr :wink: |
EvLSant0S te rog sa fi politicos si sa ne prezinti LEON-ul... ca de nu :punch: :bat: :boxing: :zombie: :bunch:
Am o banuiala, da nu sunt sigur si sa nu fac vreo gafa. In foto LEON-ul nu are nici o personalizare si se poate face confuzie.... Oricum familia MR devine din ce in ce mai puternica. Felicitari pentru alegerea facuta LEON-ule...... BINE AI VENIT IN MIJLOCUL NOSTRU FRATE........... :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: |
Re:
Quote:
|
Multumesc celui kre mi-a sters postul...
PEACE :peace: A fost sters tot topicul , so ..... ;) chill |
Bun venit :peace:
bishop... iti dai seama k vineri e botezul :lol: :lol: :lol: Quote:
|
bun venit printre noi...
|
bine ati venit in familia noastra...este o alegere buna ...
BIsh0p acum suntem VR12 in club ,pana ieri eram doar eu VR6 |
Re:
Quote:
Wellcome in MR BIsh0p !!! :peace: |
Bun venit in familie :wink:
|
Fratiorul meu B|shop, stii parerea mea despre tine, motorul masini tale si mai ales sound-ul acestuia. Asa ca eu nu-ti spun nimic aici.....te vad eu pe strada... ;)
Cat despre ce spunea DOG-ul....toti suntem un castig pentru toti. Doar ca acum am inceput sa ne intoarcem \"acasa'.... :) Hmmm, Leon-ul galben e dubios.....nu-l cunosc si pare ceva interesant...sunt curios. Urarile i le fac dupa ce-l cunosc... |
bun venit tuturor...familia s intregeste ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning