![]() |
Sfat montaj dif 13cm in usa matiz
2 Attachment(s)
Salut.
Am nevoie de cateva sfaturi. Masina - Matiz Amplificator - AUDISON SRX 2 Sistem DRAGSTER DSK 572 Difuzoarele sunt destul de "dolofane". Din ce mi-am dat seama in usa intra difuzoare de 10 cm. Stie cineva cu siguranta ? Dragster-ul meu are 13 cm si ma gandeam sa fac tot panoul usii din MDF si sa-i creez incinta din mai multe inele suprapuse si prelucrate. Un sfat, o parere ar fi mai mult decat binevenite mai ales ca e prima incercare DIY. Merci |
Re: Sfat montaj dif 13cm in usa matiz
De ieri pana azi am desfacut usa. Imposibil de facut ceva acolo, e spatiu cat sa-ti tai un deget :). O sa le fac incinte pe care le voi "aplica" peste panoul interior. Sa vedem si cum imi iese :)
Si o intrebare venita peste noapte. Sa pun si un condensator sau nu este necesar? Acumulatorul este de 35 A, daca are relevanta... |
Un condensator este binevenit in orice sistem. In cazul tau nu cred ca este neaparat necesar unu intrucat nu ai un consum f mare.
Ca si idee ar fi mai bine sa pui o baterie cu amperaj mai mare decat condensator. |
Si eu sunt de aceasi parere cu Alex, daca-i poti schimba bateria cu una dubla ca putere o sa fi mai multumit decat in cazul achizitionarii unui condensator.
Succes cu SRx2-ul ;) |
1 Attachment(s)
Am citit manualul SRX-ului si acolo se mentioneaza de :"trimode", exemplificarea in imagine, insa nu sunt specificatii pentru SW sau nu am citit eu ce trebuia.
Aveti idee ce specs ar trebui sa aibe subwoofer-ul? Merci. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning