![]() |
12 Attachment(s)
vand machetele din poza. in afara de maserati cu stand (1/43), toate sunt 1/18
toate sunt in stare impecabila. pentru Bburago pretul este 100 lei per bucata, iar Maisto - H2 SUT - 60 lei si 911 GT1 - 80. maserati 8ctf boyle indianapolis 1/43 - 50 lei pentru intrebari va stau la dispozitie pe forum 0720 53 53 13 / 0768 515 791 ferrari 365 gtb HotWheels - 120 lei mai am un mercedes 300 sl roadster bburago alb / interior rosu bburago 1/18, fara portbagaj suplimentar - 100 lei chrysler 300B maro maisto 1/18 - 100 lei |
Re: vand muuuulte machete!
Jaguarul E-Type cat este? Din cate stiu eu e Bburago!
|
dap, este bburago 1/18 made in italy, ca de altfel toate celelalte!
coupe de culoare verde. in comert se gaseste numai pe gri sau rosu. pret 100 lei! |
Eu vreau pe rosu....dar ar merge si asta verde! Dar 100 lei mi se pare putin cam mult!
|
atunci astept o contra-oferta!
|
Mai caut rosu! Daca nu gasesc si nu gasesc o sa iti fac o oferta!:) Un schimb cu un Z3 1/24 Bburago IT + diferenta te-ar interesa?
|
no ofence, dar sper sa n-o mai am pana atunci!
|
si pe motoare cat ceri
? |
chopperu galben s-a dat. in afara d cele 4 din poza, mai am un Munch Mammut Maisto 30 lei si o Cagiva Mito tot maisto, si un BMW R1200C Mondo Motors. vreau 15 lei pe fiecare (in afara d Munch) sau pt mai multe negociem. sa zicem 100 pe toate cu tot cu Munch. astept propuneri!
am uitat sa mentionez Ford SVT F150 BBurago Italy 1/21 rosu, impecabil, copertina in stare excelenta, 70 lei. poze maine, inclusiv cu Mercedes 300 SL Roadster alb! |
3 Attachment(s)
Alfa Romeo 2300 Spider 1932 BBurago 1/18 impecabil - 100 lei
toate preturile sunt negociabile!!!!!!!!! poze cu fordu, mercedesu si alfa |
Quote:
|
Nu mai am Alpineul! :(
|
frate era vorba ca imi vinzi mie motoarele....vreau doua...daca vrei sa mi le vinzi dami un pm cu un pret:)....
|
da un semn laur, si vb negociem
app de negociere, pentru mai multe modele cumparate negocieeeeeeem! |
porsche 911 gt1 maritat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning